Ankara'da 18 Mart Şehitleri Anma Tören Programlarından Bazıları Coronavirüs Önlemleri Kapsamında İptal Edildi

Şehit ailelerinin sağlığı göz önünde tutularak 18 Mart'ta şehitliklere toplu ziyaret yapılmamasının uygun olacağı belirtildi.

17.03.2020-13:21 - (Son Güncelleme: 17.03.2020-13:15) Ankara'da 18 Mart Şehitleri Anma Tören Programlarından Bazıları Coronavirüs Önlemleri Kapsamında İptal Edildi
Şehit ailelerinin sağlığı göz önünde tutularak 18 Mart'ta şehitliklere toplu ziyaret yapılmamasının uygun olacağı belirtildi.

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105'inci senesi dolayısıyla yarın Ankara'da yapılması planlanan törenlerin çelenk töreni dışındaki bölümü iptal edildi.

Gelen bilgilere bakıldığında, Çin'de ortaya çıkan yeni tür coronavirüs salgınına karşı ülke genelinde mücadelenin bütün alanlarda başarıyla devam edebilmesi için alınan önlemler kapsamında, yarın Ankara'da yapılması planlanan faaliyetler iptal edildi.

Çelenk koyma töreni haricindeki etkinliklerin yapılmamasına karar verilirken bu törene katılımın da çelenk koyacak makam sahiplerinin katılımıyla daraltılmış şekilde yapılacağı aktarıldı.

Öteki kurum ve birimlerde çalışanlar ve vatandaşların, Anıtkabir ve Cebeci Şehitliği'ndeki törene katılımının olmamasının coronavirüsle mücadele kapsamında ciddi olduğu, şehit ailelerinin de öncelikle sağlıklarını düşünerek şehitliklere toplu ziyaretl yapmamalarının uygun olacağı aktarıldı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal