Ankara Valisi'nden 'Sokağa Çıkma Yasağı' Açıklaması

Ankara Valisi Vasip Şahin koronavirüs kontrolleri öncesi yaptığı açıklamasında, 'Vatandaşın sağlığı açısından gerekirse gelecekte ek tedbirler alınabilir. Sokağa çıkma yasağı gündemimizde değil' ifadelerini kullandı.

04.09.2020-11:38 - (Son Güncelleme: 04.09.2020-12:31) Ankara Valisi'nden 'Sokağa Çıkma Yasağı' Açıklaması

Ankara koronavirüs haritası Sağlık Bakanlı Fahrettin Koca'nın yaptığı son açıklamaların akabinden gündeme geldi. Şehir şehir tehlikeli bölgelere işaret eden Koca, Ankara'daki tablonun İstanbul'un 2 katı olduğunu ve vaka sayılarının her geçen gün atarak devam ettiğini bildirdi.

Ankara'daki son vaziyetle alakalı kritik bir açıklama Vali Vasip Şahin'den geldi.

Koronavirüs kontrollerinden öne açıklama yapan Vali Şahin, 'Vatandaşın sağlığı açısından gerekirse gelecekte ek tedbirler alınabilir. Sokağa çıkma kısıtlaması olsun istemiyoruz, kurallara uyulması taraftarıyız. Sokağa çıkma yasağı gündemimizde değil' dedi.

SALGINDA BİRİNCİLİK ANKARA'YA YAKIŞMADI

Ankara Valisi Vasip Şahin daha önce de 'Koronavirüs salgınında birincilik Ankara’ya yakışmadı, yakışmıyor. Bunu değiştirmek, sabırla, dikkatle ve gayretle tedbirlere hep birlikte riayetimizle mümkün.' diye konuşmuştu.

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN DÜĞÜN AÇIKLAMASI

Ankara Valiliği koronavirüs salgınıyla mücadele çerçevesinde salgının kontrol altına alınması için şehir genelinde sokak ve köy düğünlerine izin verilmeyeceğini açıkladı.

Ankara Valiliği'nden konuyla alakalı açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

'Koronayla mücadele kapsamında sünnet, kına, nişan gibi etkinlikleri yasaklamış ve düğünleri en fazla 1 saatle sınırlandırmıştık. Salgının kontrol altına alınması amacıyla son aldığımız UHK kararıyla ilimizde sokak ve köy düğünlerine de izin verilmeyecek.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal