Ambulansa Yol Vermeyen Sürücü, Bu Defa Kazaya Neden Oldu

İstanbul TEM Otoyolu'nda aracıyla makas atarak giden sürücü, 3 aracın karıştığı trafik kazasına sebep oldu. Kazada 4 kişi yaralandı. Kazaya sebep olan sürücünün Şubat ayında Bahçelievler'de bütün ikazlara karşın ambulansa yol vermeyen sürücü olduğu tespit edildi.

28.08.2019-10:11 - (Son Güncelleme: 28.08.2019-10:06) Ambulansa Yol Vermeyen Sürücü, Bu Defa Kazaya Neden Oldu

TEM Otoyolu'nda aracıyla makas atarak gittiği iddia edilen bir kişi, 3 aracın karıştığı trafik kazasına sebep oldu. Kazada 4 kişi yaralandı. Kaza anı ise arkadan gelen araçtaki kişilerce saniye saniye kaydedildi. Kazaya sebep olduğu iddia edilen Muhammed Efkan Yetişmiş'in Şubat ayında Bahçelievler'de tüm ikazlara karşın ambulansa yol vermeyen sürücü olduğu tespit edildi.

KAZADA MAKAS İDDİASI

TEM Otoyolu Sultangazi geçişinde 23.30 sularında yaşandı. İddiaya göre, Edirne yönüne makas atarak gittiği iddia edilen Muhammed Efkan Yetişmiş'in kullandığı 34 ZC 1558 plakalı araç, önce bariyerle çarptı. Daha sonra ise yol kenarındaki aşa çarpıp takla atarak seyir halindeki motosiklete çarptı. Takla atarken üstünde iki kişinin olduğu motosiklete çarpan araç, yol üstünde ters biçimde durabildi. Önlerinde meydana gelen kazayı fark eden iki araç sürücüsü de ani fren yapınca araçlar birbirine girdi. Toplamda 4 aracın karıştığı kazada ikisi motosiklette ikisi de takla atan araçta olan 4 kişi yaralandı. Yaralıların yardımına ilk yoldan geçen diğer sürücüler koştu. Bir taraftan yaralılara yardım eden vatandaşlar bir taraftan da sağlık, polis ve itfaiye birimlerine haber verdi. İhbar ardından olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye birimi gönderildi. Yaralılar, sağlık birimlerinin ilk müdahalesinin sonrasında ambulanslarla etraftaki hastanelere sevk edildi. Kaza sonucu TEM Otoyolu'nun Edirne yönünde araç geçişi trafik ekiplerince kontrollü biçimde sağlandı. Kazaya karışan araçların çekilmesi esnasında ise trafik bir süre durdu. Araçların çekilmesiyle yoldaki ulaşım normale döndü.

AMBULANSA YOL VERMEMİŞTİ

Kazaya sebep olduğu iddia edilen sürücü Muhammed Efkan Yetişmiş'in Şubat ayında Bahçelievler'de bütün uyarılara karşın ambulansa yol vermeyen sürücü olduğu tespit edildi. Kazayı gören bir kişi, "Makas ata ata iki araç geliyordu. Biri beyaz, biri turuncu. Beyaz ileriye doğru gitti. Turuncu takla attı. Turuncunun içindeki yaralı dışarıya fırladı. 4 yaralı vardı" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal