Amasya'nın Taşova Belediyesi'nde Ulaşım Ücretsiz

Amasya'nın Taşova Belediyesi'nde belediyeye ait otobüs vatandaşları ücretsiz taşıyor. Uygulama ile ilk defa karşılaşan vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşıyor.

12.04.2019-10:57 - (Son Güncelleme: 12.04.2019-10:49) Amasya'nın Taşova Belediyesi'nde Ulaşım Ücretsiz

Amasya'nın Taşova ilçesinde belediyeye ait minibüste para kullanılmıyor. AK Parti'den 2. kez başkanlığa seçilen Bayram Öztürk ise sosyal belediyecilik anlayışları gereği verdikleri bedava minibüsün haftada 5 gün sabahtan akşama dek hizmet ettiğini ifade etti.

"BELEDİYEMİZİN HİZMETİ DEDİLER"

Bedava minibüs ilk kez binenleri de şaşırtıyor. 2 sene önce İstanbul'dan geldiği Taşova'da bindiği minibüste şoföre verdiği paranın geri verilmesi üzerine çok şaşırdığını söyleyen emekli Kadir Yalman, "Para geçmiyor. Ücret almıyoruz. Belediyemizin hizmeti' dediler. Bu uygulama İstanbul'da yok. Taşova'da var" dedi.

BELEDİYE YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Minibüsle hastaneye ardından da pazara gidip alışveriş yapmasının ardından evinin önüne gelen 3 çocuk annesi Selma Onay da belediye yöneticilerine teşekkür etti.

SABAHTAN AKŞAMA KADAR HİZMET VERİYOR

AK Parti'den 2. kez başkanlığa seçilen Bayram Öztürk ise sosyal belediyecilik anlayışları gereği verdikleri bedava minibüsün haftada 5 gün sabahtan akşama dek hizmet verdiğini ifade etti. Öztürk, özellikle yaşlılar, kadınlar, öğrenciler ve araçları olmayanların memnun olduklarını söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal