AK Parti Grup Başkanı Bostancı'dan CHP'li Özkoç'a Yanıt: Konuşmanız Marmaris'e Paralel

CHP Grup Başkanvekili Özkoç TBMM'deki konuşmasında provokatör ifadeler kullandı. Özkoç'a tepkiler büyürken, AK Parti Grup Başkanı Bostancı'nın, "Sözleriniz Marmaris'e paralel" cevabı büyük destek gördü

15.07.2019-15:00 - (Son Güncelleme: 15.07.2019-14:52) AK Parti Grup Başkanı Bostancı'dan CHP'li Özkoç'a Yanıt: Konuşmanız Marmaris'e Paralel

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla özel oturum düzenleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Meclis'teki oturuma katıldı. Erdoğan'ın konuşma yapması bekleniyor.

"BU ÖRGÜTÜN HANGİ AMAÇLARA HİZMET ETTİĞİ AÇIKTIR"  

Açılış konuşmasını yapan TBMM Başkanı Mustafa Şentop şunları aktardı:

"Türkiye, 15 Temmuz gecesi gerçek yüzünü ve işbirlikçi karakterini şüpheye yer bırakmayacak şekilde göstermiş olan FETÖ’ye karşı başarılı bir mücadele yürütmüştür. Yeni nesil bir terör örgütü olan ve her kılığa girebildiğini, her olayı tahrif edebildiğini birçok defa göstermiş olan bu örgütün hangi uluslararası amaçlara hizmet ettiği açıktır.

Dostlarımız müsterih, düşmanlarımız haberdar olsunlar ki, işgal veya ilhak niyetine bu milletin vereceği karşılık, ne zaman olursa olsun, 100 yıl öncesinden ve 15 Temmuz gecesinden farklı olmayacaktır."

"ORDUMUZU HAİNLERDEN AYRI TUTUYORUZ"  

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş ise şu ifadeleri aktardı:

"Bu vatan darbeyi çıplak elleriyle durdurmuştur. Ömer Halisdemir gibi kahraman vatan evlatları gözünü kırpmadan şehadete yürümüştür. Milletimizin göz bebeği olan ordumuzu bu hain darbecilerden ayrı tutuyor, bu darbecileri asker olarak nitelemiyoruz."

"ENGİN ÖZKOÇ SİZİN KONUŞMANIZ MARMARİS'E PARALEL"  

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un mecliste yaptığı konuşma büyük tepki gördü. 15 Temmuz Milli Birlik Günü için gerçekleştirilen oturumda konuşmasını 'eski sisteme dönelim' diyen Özkoç'un provokatör ifadelerinden sonra AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı söz aldı. Bostancı şunları aktardı:

"Bu alçak terör örgütünün hedefinde bir numaralı isim Sayın Cumhurbaşkanıydı. Aynı gece burada bütün partilerden milletvekilleri vardı ve onlar demokrasiye sahip çıktılar. Lütfen Marmaris'i, oradaki suikast timini hatırlayın. Sayın Engin Özkoç, sizin konuşmanız Marmaris'e paralel düşüyor."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal