Adnan Oktar Örgütü Davasında Tahliye Edilen Tuba Babuna'dan Haber Alınamıyor

Adnan Oktar operasyonunda gözaltına alınan ve 9 ay sonra sağlık sorunları nedeniyle serbest bırakılan, Tuba Babuna'dan haber alınamıyor. Ailesi Babuna'nın örgüt tarafından kaçırıldığını iddia ediyor.

20.04.2019-09:43 - (Son Güncelleme: 20.04.2019-09:34) Adnan Oktar Örgütü Davasında Tahliye Edilen Tuba Babuna'dan Haber Alınamıyor

Adnan Oktar örgütüne yapılan operasyon çerçevesinde gözaltına alınan Tuba Babuna, 9 ay sonra sağlık problemleri nedeniyle tahliye edildi. 15 Nisan'da tahliye edilen Tuba Babuna'dan haber alınamıyor. Anne Babuna, kızının örgüt tarafından kaçırıldığını öne sürdü.

"ÖRGÜT TARAFINDAN KAÇIRILDI"

Anne Babuna yaptığı açıklamada, "Bizim bilmediğimiz bambaşka bir yere götürülüyor örgüt tarafından, haber alamıyorum. Normalde bizim evimizde olması lazımdı. Çünkü rahatsızlığı var. Bu hastalığı 2-3 sene önce örgütteyken başlamış. Çocuklarımı bu örgütten kurtarmak için elimden geleni yapacağım." sözlerini kullandı.

"İLK İŞİ ADRESİNİ DEĞİŞTİRMEK OLDU"

Tuba Babuna... Adnan oktar'la 31 sene önce 18 yaşındayken tanıştı. Daha sonra kardeşleri; Oktar Babuna, Eda Babuna, Ceyda Ertüzün ve Hüma Babuna'yı da örgüte üye yaptı. Ailesi senelerce onları örgütten kurtarmaya uğraştı fakat olmadı... 19 temmuz 2018'de gerçekleştirilen operasyonda tutuklananlar arasında Tuba Babauna da vardı. 15 Nisan'da tahliye edilen Tuba Babuna gideceği adres olarak Kadıköy'deki ailesinin binasını göstermişti. Tahliye edilmesinin ardından buraya gelmedi. Ailesinin iddiasına göre ilk işi adresini değiştirmek oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal