Adnan Oktar Operasyonundan Yeni Bilgi! İstediği ile Nikah Kıyıyormuş

Adnan Oktar örgütüne yapılan operasyonda yeni ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Bilgiye göre Adnan Oktar "Bacılar" diye isimlendirilen gruptan kadınlardan istediği ile imam nikahı kıyıyormuş.

18.09.2018-17:37 - (Son Güncelleme: 18.09.2018-17:31) Adnan Oktar Operasyonundan Yeni Bilgi! İstediği ile Nikah Kıyıyormuş

Adnan Oktar ve çetesine dönük İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından devam eden soruşturma çerçevesinde kritik bir bilgiye varıldı. Soruşturma savcılığı Adnan Oktar'ın en yakınında olan ve 'Bacılar Grubu' diye isimlendirilen kadınlarla imam nikahı kıydığı bilgisine ulaştı.

"BUNDAN SONRA BENİM EŞİMSİN"

Adnan Oktar'ın 'Bacılar Grubu'na üye olan kadınlardan talep ettiğine "Bundan böyle benim eşimsin" diyerek imam nikahı kıyıyor, sonrasında kadın 'Turnike' diye isimlendirilen fuhuş sisteminden çıkarıldığı iddia edildi. Nikah kıyılırken gene 'Bacılar Grubu'ndan iki kadının şahit olduğu, Adnan Oktar ile imam nikahı gerçekleştiren kadınların örgüt içinde 'Kardeşler' diye isimlendirilen grupla temas etmesinin yasaklandığı kaydedildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal