Adnan Oktar Operasyonunda Mikrodalga Ayrıntısı

Adnan Oktar operasyonunda ilginç bir ayrıntı daha gün yüzüne çıktı. İddiaya göre evlerde bulunan mikrodalga fırınlar olası bir operasyonda delilleri yakmak için kullanılacakmış.

13.07.2018-12:03 - (Son Güncelleme: 13.07.2018-11:56) Adnan Oktar Operasyonunda Mikrodalga Ayrıntısı

Tüm Türkiye'nin yakından izlediği Adnan Oktar suç örgütüne dönük gerçekleştirilen operasyonla alakalı ilginç ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Adnan Oktar ve örgütünden 235 kişinin gözaltına alındığı esnada malikanesinde gerçekleştirilen aramada ilginç bir ayrıntı daha gün yüzüne çıktı. Malikanenin içinde onlarca mikrodalga fırın, muhtemel operasyonda suç kanıtlarını yok etmek için alınmış.

OLASI OPERASYONDA DELİL YOK ETMEK İÇİN TEMİN EDİLMİŞ

Hürriyet yazarı Nagehan Alçı'nın köşesinde yazdığı operasyonun ayrıntıları ile alakalı, "Öğrendiğim şaşırtan bir ayrıntı da operasyonda villada ele geçen 10 mikrodalga fırın. 99'daki operasyonun şoku ile tedbir amaçlı bu fırınları villanın farklı yerlerine koymuşlar. Muhtemel bir operasyonda hard diskleri ve telefonları yakmayı düşünüyorlarmış fakat başarılı olamamışlar." bunları yazdı.

"MÜRİDLER PRESTİJİNİ ARTTIRMAK İÇİN OKTAR'A PARA VE KADIN SAĞLIYORMUŞ"

Erkeklerin örgüt içinde yükselmesi için 2 şey lazımmış: Oktar'a para ve kadın temin etmek. Ne derece çok para ve kadın varsa o derece prestiji artıyormuş müridin.

Kadın bulmak için de herkesin onun için tespit edilen mekanlarda çalışması lazımmış. Bazı kafeler, kulüpler, alışveriş merkezleri… Buralarda yakışıklı ve zengin erkekler 'kız tavlıyor'. Bir ilişkiye giriliyor, evlenme vaadediliyor, kızın müstehcen görüntüleri kaydediliyor (emniyet 25 örgüt evi belirlemiş, hepsinde gizli kamera düzeneği var). Ardından psikolojik ilaçlar verilerek kızlara turnike denen toplu tecavüzler başlıyor. Adnan Oktar'ın karşısına tüm bunları geçen kızlar çıkarılıyormuş, yani enkaz durumuna getirlip ondan sonra 'huzura çıkarılıyorlarmış'.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal