3 Genç Yanarak Feci Şekilde Can Verdi

Bursa'da çarpışan iki motosiklet alev alev yandı. Kaza sonucunda motosiklette bulunan 3 kişi yanarak feci şekilde can verdi. 1 kişi ise ağır yaralandı.

13.07.2018-11:50 - (Son Güncelleme: 13.07.2018-11:43) 3 Genç Yanarak Feci Şekilde Can Verdi

Bursa'nın İznik ilçesinde iki motosikletin çarpışmasının ardından alev alması neticesinde 3 kişi yanarak feci biçimde hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

ALEVLER YÜKSELDİ

Edinilen bilgiye göre, İznik- Yenişehir karayolunun 3. kilometresinde, sürücülerinin kimler olduğu ve plakaları şimdilik tespit edilemeyen iki motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın sonucunda iki motosiklet de alev alev yandı.

3 KİŞİ YANARAK CAN VERDİ

Etraftaki insanlar alevlere yangın söndürme tüpleriyle müdahale etti. Yangının söndürülmesinin sonrasında jandarma birimleri tarafından gerçekleştirilen incelemede, motosikletlerde olan 4 kişiden 3'ünün yaşamını yitirdiği, birinin ise ağır yaralandığı tespit edildi.

MORGA KALDIRILDILAR

Olay neticesinde hayatını kaybedenlerin Vedat Samur, Kadir Şarlı ve Alper Varol olduğu tespit edildi. Bu şahıslardan Şarlı ve Varol'un yanarak öldüğü belirlendi. Cesetler, İznik Devlet Hastanesi morguna sevk edildi.

TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Sağlık birimleri tarafından aynı hastaneye götürülen yaralı Nurgül Sever'in ise yaşam tehlikesi olduğu bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal