Adli Tıp Kurumu Personel Alımı Yapacak

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 60 personel alımı yapacak.

31.08.2020-07:56 - (Son Güncelleme: 31.08.2020-08:10) Adli Tıp Kurumu Personel Alımı Yapacak
Adli Tıp Kurumu Başkanlığının personel alım ilanı, Resmi Gazete'nin çeşitli ilanlar bölümünde yayımlandı.

İlana bakıldığında, Adli Tıp Kurumu merkez ile taşra teşkilatında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/A maddesi gereğinde 24 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 4 Kimyager, 9 Laborant, 18 Sağlık Teknikeri, 3 Tekniker ve 2 Aşçı alımı yapılacak.

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından yapılacak sözlü sınav değerlerine göre personel alınacak.

Sözlü sınavlara 2018 senesi KPSS'ye giren ve kadro için istenen puan çeşidinden mininmum 70 puan alan adaylar müracaat edebilecek.

BAŞVURU TARİHİ 7 EYLÜL

Başvurular 7 Eylül Pazartesi saat 10.00'da başlayıp, 18 Eylül Cuma saat 17.00 itibariyle bitecek.

Başvuru yapacakların Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği'nin beş ve altıncı maddelerinde yazılı olan koşullar ve konu olan ilanın dördüncü maddesinde belirtilen koşulları sağlamaları gerekiyor.

Mülakatlara, merkezi sınavda alınan puanlar temel olmak şartıyla, en yüksek puandan başlamak için her kadro için ilan edilen kadro sayısının on katı aday çağrılacak.

BAŞVURULAR NEDEN YAPILACAK?

Başvurular Adli Tıp Kurumunun 'www.atk.gov.tr' adresli resmi internet sayfasından yapılacak.

İnternet sayfasından yapılan başvuru ardından posta ya da başka iletişim kanallarıyla herhangi bir dosya yollanmayacak.

Başvuru sırasında fotoğraf ile KPSS sonuç belgesi ve diploma ya da geçici mezuniyet belgesinin sisteme eklenmesi gerektiğinden kişilerin bu belgelerin PDF veya resim formatını hazır bulundurmaları gerekli.

Başvuru işlemini uygun bir şekilde sonlandıran adaylara başvuru kayıt numarası sistem aracılığıyla otomatik olarak verilecek.

Başvuru yapan ve başvuruları kabul edilenlerin öğrenim durumuna bakılarak KPSS P3 ve KPSS P93 puanları dikkate alınarak en yüksek puandan en düşük puana sıralama yapılacak.

Bu sıralama neticesinde ilan edilen kadro sayısının on katı kadar sıralamada yüksek sırada yer alan aday, sözlü sınava girebilecek.

Başvuru ve işlemler esnasında yalan beyanda bulunduğu ya da eksik belge verdiği sonradan belirlenenlerin müracaatları kabul edilmeyecek, atamaları yapılmış olsa da iptal edilecek. Bu durumdakiler ile ilgili genel kararlara göre yasal işlem yapılacak.

Başvuru neticeleri ve sınav neticeleri Adli Tıp Kurumu'nun internet sitesi üzerinden yayınlanacak.

Yayımlanacak duyuru, ilan ve bilgilendirmeler tebligat mahiyetinde olacağından, adaylara ayrı bir tebligat yapılmayacak.

Duyurulan bütün kadrolar için mülakatlar Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'nın İstanbul Bahçelievler’deki merkez binasında gerçekleştirilecek olup, sözlü sınav tarihleri daha sonra duyurulacak.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal