Adana'da Tezgah Açan Girişimci Günde 50 Bin Takipçi Satıyor

Adana'da girişimci Yılmaz Fikriderin, sokağa tezgah açıp, sosyal medya platformlarında fenomen olmak isteyen kişiler için sanal takipçi, beğeni ve yorum satışı yapıyor.

26.06.2020-10:53 - (Son Güncelleme: 26.06.2020-10:40) Adana'da Tezgah Açan Girişimci Günde 50 Bin Takipçi Satıyor

Adana'nın merkez Seylah ilçesi Gazipaşa Bulvarı'nda bir arkadaşının iş yerinin önüne tabela koyan Yılmaz Fikriderin, sosyal medya platformlarında fenomen olmak isteyenlere sokakta takipçi, beğeni ve yorum satışı yapıyor. Yaklaşık olarak 3 yıldır bu işi yaptığını söyleyen Fikriderin, işini sevdiğini belirtti. 

"O ZAMAN GÜLENLER ŞİMDİ TAKİPÇİ SATIN ALIYOR"

Coronavirüs salgını nedeniyle insanların evde zaman geçirmesinin satışlara etki ettiğini belirten girişimci, bu işe ilk başladığında arkadaşları dahil birçok kişinin kendisine güldüğünü belirtti. Bu duruma aldırış etmediğini aktaran Fikriderin, takipçi satma olayını sokağa indirdiğini söyledi ve "O zaman gülenler şimdi benden takipçi satın alıyor. Son gülen iyi güler. Çok şükür işlerimiz iyi. Takipçi fiyatlarımız aynı döviz kurları gibi. Bazen iniyor, bazen çıkıyor. Bu sosyal medya platformlarının güvenlik duvarlarını sıkılaştırmasıyla alakalı bir durum. Geçen yıl 1000 takipçi 30 TL iken, bu yıl 16 TL. İlk başladığım yıl 6 TL'ydi. Günde yaklaşık 50 bin takipçi-beğeni satıyorum. Benim takipçilerim orijinal." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal