Adana'da Gösteri ve Yürüyüş Yasağının Süresi Uzatıldı!

Adana'da, 9 Kasım'da bitmesi planlanan gösteri yürüyüşü yasağının 10 Kasım'dan itibaren 15 gün uzatıldığı açıklandı.

08.11.2019-17:29 - (Son Güncelleme: 08.11.2019-17:12)

Adana'da, 9 Kasım'da sona erecek gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, çadır kurma, bildiri dağıtma, afiş asma ve stant açma gibi etkinliklere yönelik yasağın 10 Kasım'dan itibaren 15 gün uzatıldığı belirtildi.

Valilikten aktarılan açıklamada, PKK/KCK terör örgütü ile ilgili yürütülen soruşturma ve kovuşturmalar nedeniyle Diyarbakır, Mardin ve Van büyükşehir belediye başkanlarının görevden alındığını, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, amacıyla Suriye'nin kuzeyinde YPG/PKK ve DEAŞ terör örgütlerine karşı 9 Ekim'de Barış Pınarı Harekatı'nın başlatıldığı hatırlatıldı.

Bu çerçevede bazı önlemlerin alınacağı vurgulanan açıklamada, kentte yaşanabilecek her türlü olumsuz duruma engel olmak için, 10 Kasım'dan başlayarak 15 gün süreyle gösteri yürüyüşleri, basın açıklamaları, çadır kurma, bildiri dağıtma, afiş asma ve stant açma gibi her türlü eylem ile etkinliklerin yasaklandığı belirtildi.

Kentte, 26 Ekim'den itibaren 15 gün süreyle gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, çadır kurma, bildiri dağıtma, afiş asma ve stant açma gibi her türlü eylem ile etkinlikler yasaklanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal