Adalet Bakanı Gül'den Duygu Delen Açıklaması!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Gaziantep'te bir apartmanın dördüncü katından şüpheli bir şekilde düşerek yaşamını yitiren Duygu Delen'in ailesini ziyaret etti. Baba Bülent Delen ile dede Mehmet Yüceler ile bir araya gelen Bakan Gül, taziye dileklerini iletti. Gül, ziyaretten sonra kısa bir açıklama da bulundu.

22.08.2020-14:22 - (Son Güncelleme: 22.08.2020-18:53) Adalet Bakanı Gül'den Duygu Delen Açıklaması!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep'te bir apartmanın dördüncü katından düşerek yaşamını yitiren 17 yaşındaki Duygu Delen'in ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Gül, yanındaki AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Sait Kirazoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ve başka partililerle Delen ailesinin merkez Şehitkamil ilçesindeki evlerini ziyaret gerçekleştirdi.

Baba Bülent Delen ve dede Mehmet Yüceler ile bir araya gelen Gül, taziye dileklerini iletti.

BAKAN GÜL'DEN DUYGU DELEN AÇIKLAMASI

Ziyaretin sonrasında kısa bir açıklamada bulunan Bakan Gül, 'En ufak şiddet titizlikle takip edilmesi gereken bir süreçtir. İşin başında küçük diye hasır altına atılan bazı olayların büyüye büyüye cinayetle sonuçlandığını görüyoruz. Dolayısıyla bu konuda hem kolluk hem yargı makamları ve toplumun her kesiminin, şiddeti önleme merkezleri dahil duyarlılığın en üst düzey olması millet olarak beklentimizdir. Yargı mensuplarının hassasiyetle bu konuların üstüne giderek çözeceklerine inanıyoruz. Elbette giden can geri gelmiyor, ama bu dünyada ve ahirette yanlarına kar kalmayacağını biliyoruz. Duygu Delen kardeşimizin acısını paylaşıyoruz.' diye konuştu.

NELER OLMUŞTU?

Şehirde 13 Ağustos tarihinde Şehitkamil ilçesi Batıkent Mahallesi'nde beş katlı apartmanın dördüncü katından bir şahsın düştüğü ihbarıyla olay yerine sağlık ile emniyet görevlileri sevk edilmiş, yapılan incelemede, yaşamını yitiren kişinin 17 yaşındaki Duygu Delen olduğu tespit edilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal