Acı İçinde Hastaneye Koşan Adamın Kulağından Öyle Bir Şey Çıktı ki!

Kaşıntı nedeniyle hastaneye giden genç adamın kulağından çıkanlar, doktorları bile şoke etti.

14.08.2017-17:15 - (Son Güncelleme: 26.08.2017-09:45)

Kulağından dev böcek çıkardılar! Talihsiz adamın kulağındaki dev kelebek yoğun çabalar sonucunda çıkartıldı. Adam acılar içinde kıvranırken kulağındaki ağrının sebebi öğrenilmeye çalışıldı. Küçük bir kulak ağrısı şikayetiyle doktora görünen adam kulağından çıkan hayvanla adeta şoke oldu.



BAŞ AĞRISI ŞİKAYETİYLE HASTANEYE GİTTİ

Kulak ağrısı şikayeti nedeniyle hastaneye götürülen çocuğun kulağından örümcek çıktı. Kulağına sıvı damlatılır damlatılmaz kulağın içinden çıkan örümcek şaşkınlığa uğrattı. Kulağında inanılmaz ağrılar meydana gelen ismi açıklanmayan adam, doktora gitmek yerine evde olan kişilerden yardım aldı. Baş ağrısıyla doktora giden kadının kulağından örümcek çıktı. Hindistan'da yaşanan olayda 49 yaşındaki kadın şiddetli baş ağrısı ve sağ kulağında karıncalanma sebebiyle hastaneye gitti.

KULAĞINDAN DEV ÖRÜMCEK ÇIKARILDI!

Doktorun kulağına ilaç dökmesinden kısa süre sonra ise ilginç gerçeği öğrendi. Bir kaç dakika içinde kulağından örümcek çıktığını gören doktor o anları kamera ile kayda alırken, örümceğin kadının kulağına nasıl girdiği büyük merak konusu oldu. Öyle büyük bir örümcek çıktı ki! Bu hayvanın kulağına nasıl girdiğiyle alakalı uzmanlar bile yorum yapamadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal