87 Yaşındaki Kadına Tecavüz Eden Şahsın Cesedi Yayla Evinde Bulundu

Bolu'da vatandaşların çürümüş bir ceset bulmasıyla emniyet harekete geçti. 87 yaşındaki kadının evini soyduktan sonra tecavüz ettiği gerekçesiyle aranan şahsın bir doğa fotoğrafçısı olduğu öğrenildi.

04.09.2020-16:06 - (Son Güncelleme: 04.09.2020-15:44) 87 Yaşındaki Kadına Tecavüz Eden Şahsın Cesedi Yayla Evinde Bulundu

Bolu'da 87 yaşındaki kadının ilk önce evini soyup sonra tecavüz ettiği iddiasıyla emniyetin aradığı doğa fotoğrafçısının yayla evinde cansız bedeni bulundu. Şahsın bir ay önce hayatını kaybetmiş olabileceği tahmin ediliyor.

ÇÜRÜMÜŞ CESEDİ BULUNDU

Öğrenilen bilgiye göre, Gerede ilçesine bağlı Havullu köyü Doğançayırı'nda hayvan otlatan bir şahıs, kullanılmayan bir yayla evinde çürümüş halde bir cansız bedene rastladı.

Vatandaşın ihbarı üzerine olay mevkiine giden Gerede İlçe Jandarma Komutanlığı görevlileri, çürümüş durumda bulunan cansız bedenin hemen hemen bir ay önce öldürülen bir erkeğe ait olduğunu tespit edildi.

Cansız bedenin çürümesi sebebiyle kişinin kimliğinin belirlenemedi. 

Bunun üzerine üstündeki kıyafetlerde arama gerçekleştirildi. Cesedin üstündeki kıyafetlerde yapılan aramalar sonucunda Menderes Atay adına ait ehliyet bulundu.

87 YAŞINDAKİ KADINA TECAVÜZDEN ARANIYORMUŞ

Doğa fotoğrafçılığı yaptığı öğrenilen Atay'ın Haziran'da Gerede ilçesi Çoğullu köyünde tek başına yaşayan 87 yaşındaki Samiye Güler'in evini soyup tecavüz ettiği gerekçesiyle arandığı saptandı.

Cansız beden, Bolu Cumhuriyet Savcısı'nın tetkiklerinin ardından kesin ölüm sebebinin tespit edilmesi için Bolu Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal