3 Çocuğunu Boğazını Keserek Öldüren Annenin İfadesi Ortaya Çıktı

Adana'da 3 çocuğunu boğazını keserek öldürüp, sonrasında da intihara kalkışan Selma Cice'nin ifadesi ortaya çıktı. Cice, "Nasıl öldürdüğümü hatırlamıyorum. Çocuklarım, dünyada en büyük varlığımdı. Bilinçli yapmadım" dedi.

08.05.2019-15:00 - (Son Güncelleme: 08.05.2019-15:57)

Adana'da, çocukları Mehmet Emin (10), Semanur (8) ve Mahmut'u (4) bıçakla öldürmesinin ardından bileklerini keserek intihar etmee kalkan Selma Cice'nin (27) tutuklu yargılanmasına başlandı. Cice, duruşmadaki savunmasında, "Nasıl öldürdüğümü hatırlamıyorum. Çocuklarım, dünyada en büyük varlığımdı. Bilinçli yapmadım" dedi.

NE OLDU?

Olay, 21 Ekim 2018'de, Yüreğir ilçesine bağlı Geçitli Mahallesi'nde oldu. Çok fazla harcama yaptığı için çiftçi eşi Cabbar Cice ile devamlı tartıştığı iddia edilen Selma Cice, evinde, çocukları Mehmet Emin, Semanur ve Mahmut'un boğazlarını bıçakla kesmesinin ardından kendi bileklerini de keserek, intihara kalkıştı.

Gürültü ardından eve koşan komşular, bütün kapıların kilitli olduğunu gördü ve Cabbar Cice'ye haber verdi. Düğüne katılmak için Gaziantep'e giden Cabbar Cice, yoldan dönüp, evine geldi. Cice, evine girdiği zaman 3 çocuğunu boğazları kesilmiş, eşini ise bilekleri kesilmiş olarak kanlar içerisinde yatarken buldu. İhbarla gelen sağlık personeli, Selma Cice'yi ağır yaralı olarak ambulansla Şehir Hastanesi'ne sevk etti. Anneleri tarafından öldürülen Mehmet Emin, Semanur ve Mahmut Cice'nin cenazeleri ise yapılan otopsinin sonrasında Geçitli Mahallesi'ndeki aile mezarlığında yan yana toprağa defnedildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal