Gülben Ergen’e takipçisi tarafından yöneltilen eşcinsellik sorusuna verdiği yanıt sosyal medyada alay konusu oldu

Başarılı şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medya hesabından takipçilerinin merak ettiği soruları yanıtlamayı devam ediyor. İşte habere ilişkin o detaylar...

11.04.2022-09:25 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-09:25)

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğinin en önemli isimleri arasında yer alan Gülben Ergen, yıllardır isminden başarıyla söz ettirmeye devam ediyor. İlk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir hayran kitlesi bulunan ünlü şarkıcı sevilen şarkılarını konserden konsere koşarak seslendiriyor. Sivri dili ve yıllar önce sanat camiasında yaşadığı polemiklerle hafızalara kazınan ünlü şarkıcı, şu sıralar polemiklerden uzak bir yaşam sürdürüyor. Konserden konsere koşan güzel şarkıcı, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Takipçileri ve hayranlarıyla sık sık etkileşim halinde olan Ergen, kendisi hakkında merak edilen soruları da yanıtlamaya devam ediyor. 

Gülben Ergen eşcinsellik sorusu

Ergen’den eşcinsellik sorusuna yanıt geldi

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Gülben Ergen, takipçilerinin merak ettiği soruları yanıtlamaya hız kesmeden devam ediyor. Birçok soru arasından en ilginçleri yanıtlayan ünlü şarkıcıya sorulan sorular da bir o kadar ilginç oluyor. Geçtiğimiz günlerde bakirelik sorusuna verdiği yanıtla sosyal medyayı kasıp kavuran ünlü şarkıcıya bu kez de eşcinsel olup olmadığı sorusu yöneltildi. Yaşadığı aşkları ve yaptığı evlilikleriyle her seferinde magazin gündemine bomba gibi düşen güzel şarkıcının bu soruyu yanıtlaması ise sosyal medyada alay konusu oldu. Gülben Ergen eşcinsel olup olmadığı sorusuna; ''Yo değilim'' yanıtını verdi. Ünlü şarkıcının bu soruya yanıt vermesi ise bazı takipçilerinin ''Ciddi ciddi yanıt vermiş'' şeklinde yorumların yapılmasına neden oldu. Bakirelik sorusuna da ünlü şarkıcı; ''İyi insan olmak önemli'' şeklinde bir açıklama yapmıştı. Ünlü şarkıcının ilerleyen günlerde daha ne tür sorulara cevap vereceği ise merak konusu oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal