Göztepe'ye Nwobodo Obinna İçin FC Cincinnati'den Büyük Teklif!

Göztepe'nin futbolcusu Obinna Nwobodo için ABD ekibi FC Cincinnati'nin 3 milyon dolar bonservis teklif sunduğu öğrenildi.

17.01.2022-12:17 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-12:17) Göztepe'ye Nwobodo Obinna İçin FC Cincinnati'den Büyük Teklif!

Spor Toto Süper Lig'de çarşamba günü evinde oynayacağı Demir Grup Sivasspor maçına galibiyet parolasıyla çıkan Göztepe'de Nijeryalı futbolcu Obinna Nwobodo için servet değerinde bir teklif sunuldu. Amerika MLS Ligi takımlarından FC Cincinnati, Nijeryalı futbolcu için resmen Göztepe'nin kapısını çaldı. Bu sezon sarı kırmızılı takımın en formda futbolcularından birisi olan 25 yaşındaki futbolcu için Cincinnati ekibinin 3 milyon dolar bonservis bedeli teklifi sunduğu aktarıldı. Göztepe ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Nwobodo'yu devre arası göndemeye sıcak bakmayan yönetimin, sezon sonunda Cincinnati ekibiyle masaya oturmak istediği aktarıldı.


TRANSFERDE ISRARCILAR

Nwobodo'yu kaçırmak istemeyen Amerika Birleiş Devletleri temsilcisinin transferde ısrarı olduğu belirtiliyor. Obinna, 2020 yazında Macar ekibi Ujpest'ten transfer olduğu Göztepe'de geçen sezon 31, bu sezon 19 maça çıktı. Dış transferde kaleci Kenan Piric, sol bek Francaos Moubandje ve orta saha Ossama Tannane ile sözleşme imzalayan İzmir takımının bu hafta golcü Franco Di Santo ve orta sahaya ise Didied Moreno'yu de resmen kadrosuna katacağı aktarılıyor. İç transferde ise Brown Ideye ve kaleci Balazs Mgyeri ile vedalaşam kurmayların, sol bek Dzenen Burekovic ile de karşılıklı anlaşma yoluna gittiği, Boşnak futbolcunun hafta sonuna kadar takıma veda edeceği aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal