Fatih Karagümrük Maçı Öncesi Beşiktaş'ı Bekleyen Tehlike!

Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, 18 Ocak Salı günü Fatih Karagümrük ile oynayacak. Karşılaşma öncesi siyah beyazlıları iki de tehlike bekliyor.

17.01.2022-11:55 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-11:55)

Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Siyah beyazlılar bu maç ile çok kritik bir viraja giriyor. Son olarak oynanan Gaziantep FK karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak Avrupa Kupaları için iddiasını sürdüren Beşiktaş, Karagümrük karşısında da galibiyet almayı hedefliyor. Fakat Beşiktaş'ın bu sezonki deplasman karnesi hiç iç açıcı görünmüyor. Geride kalan 10 deplasman mücadelesinde yalnızca 1 galibiyet alan siyah beyazlılar, 18 Eylül 2021 tarihinde Antalyaspor'u mağlup ettiği maçın ardından çıktığı 8 deplasmanda galibiyet alamadı.

KARAGÜMRÜK'TE ÖNEMLİ CEZALI İSİMLER CEZALI

Zorlu karşılaşma öncesinde Karagümrük'te takımın önemli futbolcularından Lucas Biglia ve Zukanovic cezalı durumda. Ahmed Musa ise milli takımda bulunması nedeniyle forma terletemeyecek. Balkovec, Erhun ve Adnan ise kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, yarın sarı kart görmesi durumunda Adana Demirspor'a karşı forma terletemeyecek.

SİYAH BEYAZLILARDA ORTAYA ÇIKAN RİSKLİ DURUM

Beşiktaş'ta ise sakatlıkları bulunan N'Koudou, Umut Meraş ve Mert Gübok kadroda olmayacak isimler olarak bulunuyor. Oğuzhan Özyakup ve Cyle Larin ise kart sınırındalar. Bu 2 futbolcu, sarı kart görmeleri durumunda Yeni Malatyaspor deplasmanında takımlarını yalnız bırakacaklar.


SİYAH BEYAZLILAR ÜSTÜN

İki ekibin bugüne kadar oynadıkları 15 karşılaşmada Beşiktaş'ın üstünlüğü var. Beşiktaş 8 maçtan galibiyetle ayrılırken, Karagümrük ise 4 kez rakibini mağlup etti. 3 mücadelede ise eşitlik bozulmadı. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'e yükselen Karagümrük, son 2 sezonda Beşiktaş ile oynadığı 3 maçta 1 kez kazanırken, 2 mücadeleden ise mağlubiyet ile ayrıldı. Sezonun ilk devresinde Beşiktaş, sahasındaki maçı Alex Teixeira'nı golüyle 1-0 kazanmayı başarmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal