Tümer Metin Galatasaraylı Futbolcuları Sert Sözlerle Eleştirdi!

Tümer Metin, Galatasaray'ın Hatayspor deplasmanında mağlup olduğu karşılaşmanın ardından sarı kırmızılı futbolcuları sert bir dille uyardı.

17.01.2022-11:43 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-11:43)

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında yeni teknik direktörü Domenec Torrent yönetiminde Hatayspor deplasmanına konuk olan Galatasaray, öne geçtiği karşılaşmada sahadan 4-2'lik mağlubiyetle ayrıldı.

CİMBOM KÖTÜ GİDİŞATI DURDURAMIYOR

Galatasaray'da uzunca bir süredir kötü performans devam ederken, bir türlü işleri tersine çevirmeyi başaramadılar. Hatayspor deplasmanında öne geçtiği mücadelede skoru koruyamayan Galatasaray'da futbolcuların performansı büyük bir tepki toplamıştı.


TÜMER METİN'DEN FUTBOLCULARA SERT UYARI

Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray'da yaşanan kötü gidişat, futbolcuların son haftalardaki performansı ve Hatayspor maçında oynanan oyun ile ilgili olarak yapmış olduğu yorumlarla gündem yarattı.

GALATASARAYLI FUTBOLCULARA SÖYLEDİKLERİ...

Tümer Metin, Galatasaraylı futbolculara yapmış olduğu sert uyarılarda ;

' Oyuncuyu bekleyen sıkıntı şurası; 'Benim kontratım var arkadaşım, geçen sene de çok iyi performans sergiledim, bu senede kayıp bir sezonun içindeyiz ama bana bir şey olmaz' dersen kendini kapının önünde bulabilirsin. Zaten plan,program rafa kalktı ya. Şu anda günü kurtarma derdindesin. Kendini kapının önünde bulabilirsin. Ben uyarayım şimdiden. Galatasaray'da ben tam olarak bunu gördüm. ' ifadelerini kullandı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal