Göztepe Portekizli Forveti Takibe Aldı!

Süper Lig kulüplerinden Göztepe, Portekiz ve Fransa arasında yapılan EURO 2016 finalinde attığı golle Portekiz'i şampiyon yapan Eder'i takımına katmak istiyor.

08.04.2020-16:26 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-16:25) Göztepe Portekizli Forveti Takibe Aldı!

Süper Lig kulüplerinden Göztepe'de yönetim gelecek sezonun transfer hareketlerine başladı. Öncelikle iç transferde kontratı bitecek futbolcularla görüşmelere hazırlanan Başkan Mehmet Sepil'in dış transferde ise Portekizli yıldız Eder'i radarına aldığı açıklandı.

Gürsel Aksel Stadı'nın hizmete başlamasıyla yıldız futbolcu sözü veren Sepil'in Rusya'nın Lokomotiv Moskova kulübünde forma giyen 32 yaşındaki Eder'le iletişime geçtiği belirtildi. Kontratı sezon sonunda bitecek olan tecrübeli futbolcunun da gerçekleşen görüşmelere pozitif baktığı iddia edildi.

ATTIĞI GOLLE KUPAYI GETİREN GOLÜ ATMIŞTI

Futbol hayatına ülkesinde Academica kulübünde başlayan Eder, Braga, İngiltere'de Swansea City, Fransa'da Lille ve son olarak Rusya'da Lokomotiv Moskova ekiplerinde görev yaptı. Portekiz Milli Takımı ile 35 karşılaşmaya çıkan Eder 5 defa da gol attı. Eder, Fransa'da gerçekleşen 2016 Avrupa Şampiyonası finalinde Portekiz'e kupayı getiren golü atmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal