Gözler Bu Zirvede! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katılacağı NATO Liderler Zirvesi Bugün Toplanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı NATO Olağanüstü Zirvesi, bugün saat 17.00’da telekonferans yöntemiyle gerçekleştirilecek.

25.02.2022-09:18 - (Son Güncelleme: 25.02.2022-17:00)

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı zirvede, liderler Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik askeri harekat başlatmasının ardından son gelişmeler ele alınacak. 

RUSYA UKRAYNA SAVAŞI NATO ZİRVESİNDE GÖRÜŞÜLECEK

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesinin ardından NATO Devlet ve Hükümet Başkanları, Ukrayna’daki son gelişmeleri değerlendirmek üzere telekonferans yöntemiyle bir araya gelecek. 


Öte yandan Başkan Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilen Güvenlik Zirvesi’nde Ukrayna’nın toprak bütünlüğünün desteklemesinin süreceğine vurgu yapılmıştı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen zirvede, söz konusu saldırının hukuka aykırı olduğu ve kabul edilemez olduğu ifade edilmişti. 

BAŞKAN ERDOĞAN FRANSA VE UKRAYNA LİDERİ İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırısını değerlendirmek üzere Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski ile de telefon görüşmesi yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu görüşmede Ukrayna’da yaşanan son gelişmelerin değerlendirdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal