Görenler Gözlerine İnanamadı: Tasma İle Gelincik Gezdirdi!

İstanbul Taksim'de bugün ilginç bir olay yaşandı. Tasma ile gelincik gezdiren turist, vatandaşın dikkatini çekti. İşte detaylar...

16.01.2022-17:15 - (Son Güncelleme: 16.01.2022-17:48) Görenler Gözlerine İnanamadı: Tasma İle Gelincik Gezdirdi!

İstanbul Taksim'de bugün tuhaf bir olay yaşandı. Tasma ile gelincik gezdiren bir turist, tüm dikkatleri üzerine topladı. Vatandaşlar ise gözlerine inanamadı. O anlar objektiflere böyle yansıdı.

Taksim Meydanı'nda ilginç bir olay yaşandı. İspanyol Pedro Molina Aparicio  Kanarya  Adaları'ndan 1 aylık yavru bir gelincik alarak onu evinde beslemeye başladı.

Aparicio, Türk arkadaşı Serkan İvedi'nin evdeki Lluna adındaki köpeğinin gelinciği emzirerek beslediğini görünce şaşkına döndü.


GEREKLİ İZİNLERİ ALDI

Köpeklerle birlikte büyüyerek evcilleşen gelincik 2 yaşına geldi. İspanya'dan birlikte geldiği arkadaşı ile İstanbul'a turist olarak gelen Pedro Arkas, Pitu adındaki gelinciğini İspanya'da bırakamayınca gerekli izinleri alarak onu da yanında getirdi. Taksim Meydanı'nda tasma takılıp iki köpekle birlikte gezdirilen gelinciği görenler şaşkına döndü.


Serkan İvedi "Gelinciği 1 aylıkken aldık, şu an 2 yaşında. Köpeklerle beraber evcilleşti. Bir sıkıntı olmadı. İspanya Kanarya Adaları'ndan getirdik.


Türkiye'de gerekli yerlerle görüştük. Aynı kedi gibi, aşıları yapıldı, çipleri takıldı ve getirdik.1 aylık yavruyken evdeki Lluna isimli köpeğimiz onu emzirerek annelik yaptı" açıklamasında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal