Gönül Dağı Sefer ölecek mi, diziden ayrılıyor mu? Ferdi Sancar Gönül Dağı dizisinden neden ayrılıyor?

TRT 1 ekranlarını reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı bu akşam yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde Sefer karakteri ameliyata girecek. Zorlu bir ameliyat geçiren seferin ameliyat olurken kalbinin durmasıyla izleyiciler Sefer ölecek mi, diziden ayrılıyor mu? Ferdi Sancar diziden ayrılacak mı? sorularını araştırmaya başladı. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

05.03.2022-21:54 - (Son Güncelleme: 06.03.2022-11:35)

Bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nda Gedelli kasabasının dolmuşçusu olarak bilinen Sefer karakteri ameliyata girecek. Zorlu bir ameliyat süreci geçiren seferin ameliyatta kalbinin durması üzerine diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak edildi.

Gönül Dağı dizisinde dolmuşçu Sefer'in ne hastalığı var?

Kayseri'ye çalışmaya gelen Sefer, çalışmaya başladığı dönem hastalanır ve kasabaya döner. Kasabada bulunan Sağlık Ocağı'nda çalışan Kenan doktora muayene olmaya giden Sefer beyninde tümör olduğunu öğrenir. 

Gönül Dağı dizisinde dolmuşçu Sefer'in ne hastalığı var

Gönül Dağı Sefer ölecek mi, Ferdi Sancar diziden ayrılıyor mu?

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümde ameliyat olurken kalbi duran Sefer'in diziden ayrılacağı konuşulurken dizinin yapımcısı olan Ferhat Eşsiz, Sefer karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağı hakkında bilgi verdi. Sefer karakterinin diziden ayrılmayacağını söyleyen Eşsiz: "Sefer bizim kırmızı çizgimiz! Garibi yalnız bırakmayız, tüm acıların üstesinden geleceğiz inşallah" şeklinde konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal