Gönül Dağı Son Bölüm Fragmanı

Gönül Dağı son bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Gönül Dağı oyuncuları kim? Gönül Dağı nerede çekiliyor?

23.10.2021-09:38 - (Son Güncelleme: 26.10.2021-14:40)

TRT’nin sevilen dizilerinden Gönül Dağı 30 Ekim saat 20:00’de yayınlanacak. Gönül Dağı yeni sezonu geçen günlerde yayınlanmaya başladı. Reytinglerde tekrarda yükselişe geçen Gönül Dağı, 38. Bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Gönül Dağı konusu nedir? Gönül Dağı izleme yolları nedir? Gönül Dağı oyuncuları kimlerdir? Gönül Dağı nerede çekiliyor? Hepsi haberimizde. 

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Taner ve Dilek'in evlilik hazırlıklarını hızlandırdığı görülüyor. Ramazan'ın mezarcı İlyas ile söylediği sözler ağıtçı Hüseyin'i korkutmaya başladı. Ağıtçı Hüseyin korkudan Ramazan'a kızar. Sefer'in Kayseri'ye gittiği ve kullandığı servisin frenlerinin tutmadığı görüldü. Zahide, Sefer'in başına bir şey geldiğini düşünür. Duygulanan Zahide Taner'e sarılır ve gözyaşlarını tutamayıp ağlar. Yeni bölümde ağıtçı Hüseyin, babası ciritçi Abdullah ile yolculuğa çıkar. Gedelli köyünün günlük hayatını mercek altına alan Gönül Dağı, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinin bir köyünde çekilmektedir. Gönül Dağı 30 Ekim Cumartesi günü saat 20'de TRT 1 ekranlarında yer alacak.


GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

TRT'nin en sevilen dizilerinden Gönül Dağı, her Cumartesi günü izleyicilerinin karşısına çıkıyor. 37. bölümde Kenan'ın gerçek ailesini aradığını öğrenen Elif, Kenan'a yardım amacıyla araştırmalara başlar. Bir ipucuna ulaşan ikili sayesinde Kenan'ın gerçek ailesini bulup bulamayacağı merak konusudur. 

Gülsüm ile yolculuğunun etkisiyle tekrardan motive olan Dilek, kasabanın su sorununa çözüm aramaktadır. Bu konuda Taner'e yardımcı olur. Ramazan kendisinden habersiz Asya ile sözlendirilmiştir. Ramazan'ın alacağı kararlara kader karışır...

GÖNÜL DAĞI KONUSU NEDİR?

Gönül Dağı, Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden uyarlanmıştır. Bozkırda bir Anadolu Masalı sloganına sahip olan Gönül Dağı, iç Anadolu hayatını yakın merceğe alıyor. Gedelli adında bir kasabada geçen dizi, üç amcaoğlunun hayatını konu alıyor. Çocukluk yıllarından beri birlikte olan kuzenler, bir şeyleri tamir etme ve mucitliklik yaptıkları hayatlarını konu alıyor. Bozkırda hayal kuran 3 kuzenin hikayesini konu alan dizi, hayalleri için savaşan ve şehirde unutulmuş değerleri yaşatmaya çalışan insanları konu alıyor. Gönül Dağı, sevdiklerine kavuşamayan insanların hayatını anlatıyor.


GÖNÜL DAĞI NEREDE ÇEKİLİYOR?

TRT’nin en sevilen dizilerinden Gönül Dağı Anadolu bozkırında geçiyor. Anadolu’nun ücra köyünde geçen Gönül Dağı, Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekiliyor. Diziden sonra turizmi gelişen Sivrihisar, hava müzesi, saat kulesi ve tarihi yerleriyle ziyaretçilerini bekliyor.

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Anadolu’nun bir kasabasında üç kuzenin hayatını anlatan Gönül Dağı, oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Erdem Cindoruk, Ali Düşenkalkar, Yavuz Sepetçi, Gülhan Tekin, Feyza Işık ve Nuri Gökaşan gibi oyuncular yer alıyor. Gönül Dağı TRT’nin kendi sitesinden izlenebilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal