Gönül Dağı Dizisi Fadime Kimdir?

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı kadrosuna yeni bir isim kattı. Dizinin merakla beklenen Fadime karakterini kimin canlandıracağı ortaya çıktı. Gönül Dağı dizisi Fadime kimdir?

11.03.2021-14:35 - (Son Güncelleme: 11.03.2021-14:35) Gönül Dağı Dizisi Fadime Kimdir?

Ekranların sevilen dizisi Gönül Dağı'nın kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Dizide Cemile'nin ablası Fadime karakterine başarılı oyuncu Cemre Melis Çınar hayat verecek. 

TRT 1'in izlenme rekorları kıran Gönül Dağı dizisine yeni oyuncular gelmeye devam ediyor. Bunlardan biri de Dişçi Musa’nın yıllardır görmediği Fadime adındaki büyük kızıdır. Fadime karakterine hayat verecek olan isim Cemre Melis Çınar’dır. Daha önce Kırmızı Oda dizisinde oynadığı karakter ve oyunculuğu ile gündemde olan oyuncu büyük taktir toplamıştı. 

GÖNÜL DAĞI DİZİSİ FADİME KİMDİR?

Dişçi Musa’nın bir zamanlar sinir ile kovduğu daha sonrasında pişmanlar yaşadığı, annesinin vefatından sonra köyü ve babasını terk eden Fadime yıllar sonra geri dönmesi ile olayların değişeceği beklenilmektedir. Bilhassa Veysel ve Cemile tarafından işlerin karışacağı Fadime nasıl bir karakterle ortaya çıkacağı merak konusu olmuştur. 

CEMRE MELİS ÇINAR KİMDİR? 

Cemre Melis Çınar, 13 Mayıs 1991 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi Televizyonculuk bölümünden mezun oldu. İlk dizisi olan Elif dizisinde ekranların karşısına çıkmıştır. Daha sonra Yaralı Kuşlar, Bir Umut Yeter, Kefaret dizisinde rol aldı. En son Kırmızı Oda’da Alya’nın annesine hayat veren Çınar, oyunculuğu ile kendisinden söz ettirmeyi başarmıştır. Şimdilerde ise reytingleri oldukça yüksek olan Gönül Dağı dizisinde Fadime karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkmayı hazırlanmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal