Gönül Dağı dolmuşçu Sefer ölecek mi, Ferdi Sancar diziden ayrılacak mı? Gönül Dağı 55.bölümde neler yaşanacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı hız kesmeden izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Gönül Dağı dizisinde sevilen karakter olan dolmuşçu Sefer ölecek mi, Ferdi Sancar diziden mi ayrılıyor sorusu sıkça sorulmaya başladı. Yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor? Gönül Dağı son bölümde neler olduğu ayrıntılarıyla haberimizde yer almaktadır

06.03.2022-19:26 - (Son Güncelleme: 06.03.2022-19:30) Gönül Dağı dolmuşçu Sefer ölecek mi, Ferdi Sancar diziden ayrılacak mı? Gönül Dağı 55.bölümde neler yaşanacak?

Her hafta Cumartesi günü TRT1 ekranlarında olan Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü 13 Mart Cumartesi günü izleyicilerle buluşacak. Son bölümün heyecanı üzerine kaçıranlar son bölümde neler olduğunu araştırmaya başladı. Başrollerde Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan olan Gönül Dağı dizisin yeni bölümünde yaşanacaklar haberimizde.

Gönül Dağı 55.bölümde neler yaşanacak? 

Uçan arabanın test sürüşünün başarılı geçmesi ile Taner’i bekleyen yeni fırsatlar vardır. Taner’in yükselişe geçmesinin yanı sıra Veysel ve Ramazan’da ise durum tam aksi yönde seyretmektedir. Hayat, amcaoğullarını ayrı noktalara sürüklerken, çalıştığı şirket tarafından Taner’e önemli manevralar almasını sağlayacak bir teklif sunulur fakat kabul ettiği takdirde vazgeçmesi gereken şeyler olacaktır. Herkesin hayatını etkileyecek bu durum karşısında Taner’in alacağı karar ne olacaktır?

Gönül Dağı Sefer ölüyor mu?

Gönül Dağı konusu nedir? 

Küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının hikayesidir Gönül Dağı. Bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesidir

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal