Giray Bulak'tan Şampiyonluk Açıklaması! Trabzonspor Şansı Değerlendiremedi.

Teknik Direktör Giray Bulak, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

05.03.2020-12:18 - (Son Güncelleme: 05.03.2020-12:25) Giray Bulak'tan Şampiyonluk Açıklaması! Trabzonspor Şansı Değerlendiremedi.

Trabzonspor geriye yaslanınca sorun yaşadı. Fenerbahçe risk alıp öne oynamaya başladı. Trabzonspor o anlarda biraz daha ayağa oynayıp rakibi geri koşturmalıydı. 2-1 çok zor bir skor. Trabzonspor'un orada biraz daha sakin kalıp bu durumuu fırsata dönüştürmeliydi. Trabzonspor buradan turu verirse çok üzülür." Fenerbahçe yeni bir hocayla ve yeni bir heyecanla oynayacak.

Fenerbahçe ilk maçta daha ürkekti. 2. ayakta takımın başında yeni bir hoca olacağı için oyuncular kendini göstermek isteyecektir. Camia bütünleşip turu geçmeye çalışacak. Avantaj Trabzonspor'da ancak 1 gol yediği anda avantajı kaybedecek. Trabzonspor eline geçen fırsatı değerlendiremedi.

Para ön plana çıktıkça futbol kirlenmeye başladı. Acımasız zenginler futbol kulüplerinin peşine düşmeye başladı. Futbolun amatör ve güzel yanı kayboldu. Kulüplerin manipülasyonları, borçlanmaları, transfer yasakları ve oyuncu satma mecburiyetleri bu durumun başlıca sebepleri.

Bunlar futbolun tepesinde yer alan emparyalist güçler. Futbol ne kadar özelleşirse bu acımasızlıklarla o kadar karşılaşırız. Futbolun amatör güzelliği kirlendi ve bunları maalesef yaşamaya devam edeceğiz. Trabzonspor ve Galatasaray şampiyonluk yarışında en şanslı takımlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal