GI Joe 3 Ever Vigilant film konusu ve oyuncuları

GI Joe 3 Ever Vigilant filmi hakkında merak edilen konusu, oyuncu kadrosu, yönetmeni, senaristi, IMDB puanı ve hakkında yapılan eleştirileri haberimizde bulabilirsiniz.

20.06.2022-16:37 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-16:37) GI Joe 3 Ever Vigilant film konusu ve oyuncuları

GI Joe 3 Ever Vigilant filmi 2020 'de gösterime giren macera ile gerilim türündeki filmdir. Film seyirci tarafından beğenilerek izlenmiştir.

Filmin yönetmenliğini D. J. Caruso ile Robert Schwentke yapmıştır. Yapımcılığı ile senaryosunu ise Lorenzo di Bonaventura ile Brian Goldner birlikte yazmışlardır. Filmin başrollerinde ise ekranlarda görmeyi sevdiğimiz aktörlerin başında gelen Dwayne Johnson, Henry Golding, Samara Weaving ile usta aktör Bruce Willis paylaşmaktadır. Film tam olarak 1 saat 27 dakika sürmekte ve şu ana kadar da izleyenlerden 3,7 'lik IMDB puanı almıştır.

GI Joe 3 Ever Vigilant film konusu

GI Joe 3 Ever Vigilant film konusu nedir?

Serinin devamı niteliğinde yayınlanması planlanan film, oldukça heyecan verici görsel efektlere sahiptir. İlk bölümleri seyirci tarafından beğenildiği zaman serinin devamı da getirilmekte. Her seri film birbirinden daha da etkileyiciliğe sahip ve sinema severler ile bir araya gelmektedir. Serinin son filmi olan Ever Vigilant ise GI Joe ekibinin yine çok zorlu ancak bir o kadar da tehlikeli olan macera içine sürüklenmesini anlatmaktadır. GI Joe ekibini bekleyen bu sefer ki tehlikeli görev ise Cobra grubunu çok kısa bir süre içerisinde yakalayıp etkisiz hale getirmektir. Çünkü Cobra grubunun çok tehlikeli ve aynı zamanda da yanlış ellere geçmesi sonucunda insanlık için tehlike arz eden bir silahları var. Yeni ele geçirdikleri bu silahı kullanmaya ise fırsat bulamadan grubu etkisiz hale getirerek silahı almak zorundalar.

GI Joe 3 Ever Vigilant oyuncuları

GI Joe 3 Ever Vigilant filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

Filmde birbirinden değerli ve yetenekli oyuncular bir arada. Merak edilen bu isimler ise şu şekildedir:

- Dwayne Johnson

- Henry Golding

- Samara Weaving

- Bruce Willis 

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal