Gezi Olaylarında Şiddeti Körükleyen Levent Üzümcü Kovulduğu Tiyatroya Tekrar Alındı: 2 Maaş Birden Alıyor

Gezi kalkışmasının öncülüğünü yapan isimlerden biri olan Levent Üzümcü’nün CHP'li İBB ve Şişli Belediyesi'nden toplamda 2 maaş alacağı ortaya çıktı.

07.09.2021-14:05 - (Son Güncelleme: 07.09.2021-14:05) Gezi Olaylarında Şiddeti Körükleyen Levent Üzümcü Kovulduğu Tiyatroya Tekrar Alındı: 2 Maaş Birden Alıyor

Gezi kalkışmasının öncülüğünü yapan ve şiddeti körükleyen Levent Üzümcü kovulduğu İstanbul Şehir Tiyatrosu’na geri döndü.  Üzümcü’nün CHP'li İBB ve Şişli Belediyesi'nden toplamda 2 maaş alacağı ortaya çıktı.

ŞEHİR TİYATROSUNDAN KOVULMUŞTU, İBB’DEN AF ÇIKTI

Gezi olayları sırasında şiddeti körüklediği için Şehir Tiyatroları'ndan kovulan Levent Üzümcü'ye, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) af çıktı. 2013 yılında ülkeyi karıştıran Gezi Parkı olaylarına büyük ölçüde destek veren ve şiddeti körükleyen Levent Üzümcü, eylemlerde hep en ön sırada yer alıyordu.

LEVENT ÜZÜMCÜ İBB VE ŞİŞLİ BELEDİYESİNDE 2 MAAŞ BİRDEN ALIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan nefretini sürekli dile getiren Levent Üzümcü Şişli Belediyesi Meclis Üyesi seçildi. Belediyedeki işlerle pek ilgilenmeyen Üzümcüye ikinci maaşı ise İBB veriyor. Şehir Tiyatrosundan kovulan Üzümcü, Ekrem İmamoğlu yönetimindeki CHP'li İBB Şehir Tiyatroları kadrosuna alındı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal