Ekrem İmamoğlu Reklam Yapacağım Derken Esnafın Huzurunu Kaçırdı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tarihi Yarımada’da STK’larının talebi üzerine bölgenin yayalaştırmasını ve bunun sonucunda konfor vadedeceğinin reklamını yaparken esnafın tepkisine sebep oldu.

19.08.2021-17:03 - (Son Güncelleme: 19.08.2021-18:34) Ekrem İmamoğlu Reklam Yapacağım Derken Esnafın Huzurunu Kaçırdı!

İmamoğlu, PR yapacağım derken esnafın huzurunu kaçırdı! Tarihi Yarımada’nın trafiğe kapanmasına esnaftan tepki geldi… 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tarihi Yarımada’da STK’larının talebi üzerine bölgenin yayalaştırmasını ve bunun sonucunda konfor vadedeceğinin reklamını yaparken beklenmedik bir sonuçla karşılaştı. İmamoğlu, bölge esnafının huzurunu kaçırarak tepkisini almasına sebep oldu. Bölgenin yayalaştırılmasıyla birlikte ticaretin sekteye uğratacağı ve bu sebeple esnafı maddi zorluklara sürükleyeceği biliniyor.

BÖLGE ESNAFI, STK TEMSİLCİLERİNİ İSTİFAYA DAVET ETTİ

Bölge esnafı Laleli Yayalaştırma projesine tepki göstererek STK temsilcilerini istifaya davet istedi. STK üyelerine geçilen bilgi mesajında; Laleli Yayalaştırma Projesi’nin 26/11/2020 tarih ve 2020/6-3 sayılı UKOME kararıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirildiğini, kendilerinin işle ilgili hiçbir yasal ve hukuki görevi olmadığı belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal