İBB Ortaklığında İşletilen Hidiv Kasrı'ndaki Kötü Hizmet Muhaliflerin Hedefinde

CHP'li İBB ortaklığı ile Beltur A.Ş.'nin işlettiği Hidiv Kasrı'ndaki kötü hizmetten dolayı her gün müşteri kaybetmeye devam ediyor. Son olarak muhalif olarak bilinen Çağlar Cilara konuyla ilgili isyan etti.

06.09.2021-16:27 - (Son Güncelleme: 07.09.2021-08:54) İBB Ortaklığında İşletilen Hidiv Kasrı'ndaki Kötü Hizmet Muhaliflerin Hedefinde

İstanbul'a bağlı Beykoz İlçesi'nin Çubuklu sırtlarında 1907 yılında Mısır Hıdivi Abbas Hilmi Paşa tarafından İtalyan mimar Delfo Seminati'ye yaptırılan Hidiv Kasrı, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi ortaklığı ile Beltur A.Ş. tarafından işletletiliyor.

KÖTÜ HİZMET ELEŞTİRİ KONUSU OLDU

Uzunca zaman Beykozlulara kusursuz olarak çalışmalarını sürdüren Beltur, CHP iktidarına geçince eleştirilerin ortasında kaldı. Hidiv Kasrı'nda sunulan kötü hizmetlerle birlikte bayat ekmeklerin servis edilmesi İstanbullularca can sıkıcı bir hal almaya başladı. 

Beltur'sa sunulaN kötü hizmet nedeniyle müşterilerini kaybettiği, işletmeden hizmet alan vatandaşların memnuniyetsizlik nedeniyle bir daha Beltur'u tercih etmediği konuşulanlar arasında yer alıyor.

MUHALİF GAZETECİ İSYANDA

Son olarakta muhalif yayıncılığı ile tanınan Çağlar Cilara da isyan etti. Cilara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Beltur'un Hidiv Kasrı işletmesi tam bir skandal. Self servise geçildi, önce fiş alıyorsun ardından yan tarafa geçip bir çay için 20 dakika ayakta bekliyorsun. Elinde kırık kahvaltı tepsileriyle başka müşterilerin kalkmasını ayakta bekleyenler var. Tam bir kaos yaşanıyor.'' sözleriyle isyan etti.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal