Gelin Çiçeği Modelleri

En farklı gelin çiçeği modelleri neler? Trendleri yakalamak için hangi çiçekleri tercih edebilirsiniz? İşte gelin buketi hakkında tüm detaylar…

09.06.2020-15:36 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-15:35) Gelin Çiçeği Modelleri

Gelinlik modelleri, ayakkabı, aksesuar derken kafanızın ne kadar karıştığını tahmin etmek zor değil. Gelin çiçeği seçerken düşüneceğiniz onlarca şey olduğu için seçimizi kolaylaştıracak harika fikirlerimiz var.

Gelin Çiçeği Nasıl Seçilmeli?

Geçtiğimiz yılların gelin adaylarının beyazı ne kadar sevdiğiniz çok iyi biliyoruz. Baştan sonra tüm detayların saf beyaz renklerden oluştuğu seçimlerle vedalaşmak en özel günümüze renk kattı. Onlarca gelin çiçeği modeline yer verilirken seçim yapmanızı kolaylaştıracak bilgileri paylaşmak istedik.

Öncelikle gelin buketi sadece havaya atmanız için değildir. Gelin buketleri İngiltere’de ortaya çıkan ve hala kullanılan en güzel aksesuarlardan biridir. Ortaya çıkış hikayesi ise oldukça ilginç. 16. Yüzyılda insanlar senelik banyolarını yapıp haziran ayında evleniyordu. Gelinler kokularını güzelleştirmek için ellerine doğal çiçekler alıyordu. Zamanla bu çiçekleri taşımak için keseler yapılmış ve günümüze gelene kadar birçok buket modeli ortaya çıkmıştır.

Bu aksesuarları seçerken hangi mevsimde evleneceğiniz oldukça önemli. Sonbahar gelini olacaksanız sonbahar buketler tercih edebilirsiniz. Yaz gelini olacaksanız canlı renklerden yana seçim yapmalısınız. Eğer sıra dışı olmak istiyorum diyorsanız vintage modellere göz atabilirsiniz. Gelin buketinin hatırası kalsın diyorsanız günümüzde oldukça hoş tasarımlara sahip yapay modeller de bulabilirsiniz.

Trend Gelin Buketi Modelleri Neler?

Her sezon trendler değişirken gelin buketi modelleri oldukça farklı tasarımlarla ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz yıl bej ve kahve tonlarının kullanıldığı doğal buketler oldukça revaçtaydı. Bu yıl da kullanılacak buketlerde doğal görünümlere yer veriliyor. Eğer gelinlik seçiminiz sade tasarımlardan yana olduysa bu buketleri tercih edebilirsiniz.

Gelin el çiçeği bu yılın en trend modeli olarak karşımıza çıkıyor. Son yıllarda yurt dışında sıkça kullanılan çember buketler ahşap ve metal çemberlerle tasarlanmış. Çemberin etrafında kullanılan yaprak tasarımlarıyla birlikte altında yoğun çiçek detaylarına ver verilmiş. Hacimli eteklerle gösterişini kaybedecek bu buketleri A kesim ve düz kesim gelinliklerle kullanabilirsiniz.

Bohem Gelin Çiçeği Kullanılır Mı?

Gelin buketlerinde çiçeklerin rengi önemli olduğu kadar arka fon modelleri de önemlidir. Bu fonların renkleri ve tasarımları buketlere bambaşka bir görünüm kazandırıyor. Bohem gelin buketleri son yılların en popüler seçimleri arasında yer alıyor. Klasik buketlerde çiçekler bir kurdele veya gösterişli bir kumaşla sarılıyor. Çiçekler hareketli olduğu kadar kullanılan kumaşlarda hareketli olduğu için fazla bir görünüme sebep oluyordu. Yeni trendler arasında ise çiçeklerin makrome ve iplerle tutturulduğu buketler öne çıkıyor.

Çiçek Renkleri Nasıl Olmalı?

Gelin buketi modelleri günümüzde oldukça fazla olduğu için aradığınız her renkte yapay modeller bulabiliyorsunuz. Eğer doğal çiçekler kullanmak istemiyorsanız mor, turuncu, kırmızı gibi canlı renkli çiçekler seçebilirsiniz. Son zamanların en trend renklerinden biri olan mor ve tonları oldukça hoş bir görünüm sağlıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal