Geççek Şarkısıyla Gündemi Kasıp Kavuran Tarkan Bu Kez de Görüntü Vermemek İçin Etten Duvar Ördü!

Kameralar tarafından çekilmek istemeyen Tarkan, önlemlerin dozunu artırınca gündeme bomba gibi düştü. İşte habere ilişkin o detaylar...

23.02.2022-15:13 - (Son Güncelleme: 23.02.2022-15:13)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra sahne performanslarıyla da göz dolduran başarılı şarkıcı Tarkan, ilk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Şarkıları ve sahne performanslarıyla tüm dünyayı kasıp kavuran başarılı şarkıcı, müzik piyasasına verdiği uzun aranın ardından ''Geççek'' ismini verdiği şarkısıyla geri dönmüştü. Büyük bir heyecanla beklenen şarkısını geçtiğimiz günlerde duyuran ünlü şarkıcı, bazın polemiklerin de odak noktası oldu. Kimi sanatçılar tarafından içerdiği anlamlar nedeniyle beğenilen, kimi dinleyiciler arasında da siyasi çağrışım yaptığı gerekçesiyle eleştirilen Tarkan, bu konuya ilişkin şu sözleri sarf etmişti. Tarkan; ''Bir yıl kadar önce ruh halimin çok iyi olmadığı bir dönemden geçtim. Pandemi, dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın endişe verici gidişatı, doğanın yok edilişi gibi bir sürü şey beni çok olumsuz etkilemiş, umudumu kaybeder gibi olmuştum. O anlarda bu şarkının melodi ve sözleri içimde yankılandı. 'Geççek geççek elbet bu da geççek, gör bak umudun gününü gün etçek'. 'Hepimize iyi gelecek bir şarkı yazmalıyım' dedim. Belki bu şarkı bizi biraz teselli eder, bize moral verir, umut olur diye düşündüm'' diyerek şarkıda vermek istediği mesajı paylaşmıştı. 

ARACININ İÇİNDE UZUN SÜRE BEKLEDİ

Geççek şarkısıyla müzik piyasasını kasıp kavuran ünlü şarkıcı Tarkan, önceki gün Levent'te görüntülendi. Yapılan eleştiriler sonrası günler sonra kameralara yansıyan ünlü şarkıcı, görüntü vermemek için büyük çaba sarf etti. Habertürk gazetesinden Onur Aydın'ın haberine göre ünlü şarkıcı Tarkan, siyah film kaplı arabasından inmek istemeyen Tarkan evinden inmeden önce garaj kapısının kapatılmasını talep etti. İsteğinin gerçekleşmesinin ardından yine aracından inmeyen Megastar, kepenklerin kapanmasını da bekleyerek herkesi büyük şaşkınlığa uğrattı. Çevresindeki görevlilerin görüntü alınmasının da engellenmesini isteyen Tarkan, daha sonrasında araçtan inerek stüdyoya giriş yaptı. Megastar tarkan'ın kendisi için aldırdığı bu denli sıkı bir önleme kimse anlam veremedi. 

tarkan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal