Gaziantep'te Kaybolan Çocuktan Acı Haber Geldi!

Gaziantep'te 3 gün önce kaybolan Suriye asıllı 9 yaşındaki Ahmet Salih'in cansız bedeni bir su kuyusunda bulundu. Salih ailesinin kızının da bayramda intihar ettiği ortaya çıktı.

03.08.2018-15:45 - (Son Güncelleme: 03.08.2018-15:49)

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde kaybolan 9 yaşındaki Suriye kökenli Ahmet Salih'in cansız bedeni, ailenin kaldığı çadırın civarındaki su kuyusunda bulundu.

3 GÜN ÖNCE BİBER FABRİKASINA GİTTİ, KAYBOLDU

Üç gün evvel gittiği ilçeye bağlı Sakçagözü Mahallesi civarındaki biber fabrikasından akşam eve dönmediği öğrenilen Ahmet'in bulunması için dün başlatılan arama faaliyetleri, Gaziantep ve Adana AFAD birimleri ile jandarma birimlerinin arama kurtarma köpeklerinin haricinde drone yardımı ile bugün de sürdü.

EKİPLER SU KUYUSUNDA CESET OLDUĞU İHBARINI ALDI

Mevsimlik tarım işçiliği yapan ailenin kaldığı çadıra yaklaşık 200 metre mesafedeki, üstü reklam tabelası ve taşla kapatılmış olan bir su kuyusunda ceset olduğu ihbarını alan birimler, söylenen yerde Ahmet Salih'e ait cansız bedene ulaştı.

BABASI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay yerinin etrafında emniyet tedbiri alan jandarma birimlerinin incelemeleri devam ediyor. İncelemenin sonrasında çocuğun cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürülecek. Ayrıca, olay yerine giden baba Muhammed Salih sinir krizi geçirdi.

SURİYELİ AİLENİN DAHA ÖNCE DE KIZLARI İNTİHAR ETMİŞ

Mevsimlik işçi olarak yaklaşık 3 ay önce Nurdağı ilçesine taşınan ve Sakçagözü Mahallesi'ne yakın bir bahçede çalışan Salih ailesi, üç gün önce oğulları Ahmet'in etraftaki bir biber fabrikasından akşam eve dönmemesi ardından onu aramaya başlamıştı. Aile, Ahmet Salih'i bulamayınca durumu jandarma birimlerine haber vermiş, bunun ardından dün arama çalışmaları başlatılmıştı. Salih ailesinin Ramazan Bayramı'nda 13 yaşındaki kızları Esma'nın intihar etmesiyle evlat acısı yaşadığı öğrenilmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal