Gaziantep FK'dan Muhammet Demir Trabzonspor Maçı Öncesi Dikkat Çeken Açıklamalarda Bulundu!

Gaziantep FK'nın golcü futbolcusu Muhammet Demir, Trabzonspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Futbolcunun açıklamaları büyük ses getirdi.

19.11.2021-11:23 - (Son Güncelleme: 19.11.2021-11:34) Gaziantep FK'dan Muhammet Demir Trabzonspor Maçı Öncesi Dikkat Çeken Açıklamalarda Bulundu!

Gaziantep FK'nın yıldız futbolcusu Muhammet Demir, son zamanlarda oynadığı futbolla büyük dikkat çekiyor. 29 yaşındaki yıldız isim Süper Lig'de Trabzonspor ile oynayacakları zorlu maç öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

MUHAMMET DEMİR  YAŞADIĞI SAKATLIKLARA DEĞİNDİ

Yıldız futbolcu yaşadığı sakatlıklarla ilgili, 'Yaş ve tecrübenin verdiği etkilerden dolayı şu anda daha olgunum. Kendimi ve futbolu bilerek oynuyorum. Sakatlıklar yaşadım. Onların bana hem çok büyük eksisi hem de çok büyük artısı oldu. Ben daha farklı bir oyuncuydum, sakatlıklardan sonra çok zorlandım. Normalde yapabildiğim şeyleri yapamamaya başladım. Sürekli bunları yapma çabasındaydım. Bunlar da ben de birçok şeyi götürdü. Ancak o sakatlıklar bana daha olgun ve takımı bilerek oynamamı öğretti.' açıklamasında bulundu.

BAŞAKŞEHİR AYRILIĞIYLA İLGİLİ MUHAMMET DEMİR'DEN AÇIKLAMALAR GELDİ

Muhammet Demir, Başakşehir takımından ayrılmasının ardından kendisine İstanbul ekibi ile ilgili ne hissettiği sorusuna cevap verdi. Muhammet Demir yaptığı açıklamada, 'Ben Başakşehir'den kendi isteğimle ayrıldım. Bu konuda vicdanen çok rahatım. Gol ve asist nasip oldu, öyle denk geldi. Başakşehir de değerli ve güzel bir kulüp. Bazen uyuşmuyor bir şeyler. Ben de uyuşamayacağımızı düşündüm ve ayrılma talebinde bulundum. Sonunda da istediğim oldu ve Gaziantep'e geldim.' ifadelerine yer verdi.

MUHAMMET DEMİR GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSINI DEĞERLENDİRDİ

Muhammet Demir geçen sezon geçirdiği performansla ilgili olarak, 'Çok iyi bir sezon geçirdik. İyi bir ortamımız vardı. Bu çok değerli. Saha içinde birbirimize çok sahip çıkıyorduk. Ayriyetten çift santrfor oynamamız beni rahatlattı, üstümden yükü aldı. Onun da çok etkisi var. Tek santrfor oynamak çok büyük bir sorumluluk. Takımının da çok öne çıkıp, çok fazla pozisyon üretiyor olması lazım ki bu rakamları yakalayabilesiniz. Ama çift santrforda çok pozisyon üretmesek de ben daha fazla şans buldum saha içinde. O pozisyonları da değerlendirdim. O nedenle o rakamlar ortaya çıktı.' şeklinde konuştu.

MUHAMMET DEMİR'İN TRABZONSPOR MAÇI İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLDU

Muhammet Demir, Trabzonspor maçı ile ilgili olarak 'Kesinlikle zor geçecek. Trabzonspor konum itibariyle lig lideri. Çok da iyi futbol oynuyorlar. Statlar da milli ara sonrasında yüzde 100 kapasite ile açılıyor. Muhtemelen dolu bir stadyumda oynayacağız. Çok zor olacak. Ancak nasıl Galatasaray deplasmanına çıkıp, elimizden geleni yapıp, iyi bir futbol ortaya koyduk. En azından mücadele anlamında. Trabzonspor karşısında da aynı anlayışla sahaya çıkıp, puan ve puanlar almaya bakacağız. Aldığımız her puan çok değerli.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal