Gary Neville, Mino Raiola'yı Sert Eleştirdi!

Manchester United'ın efsane oyuncularından Gary Neville, en başta Paul Pogba olmak üzere birçok oyuncunun menajeri olan Mino Raiola'ya çok sert eleştiride bulundu.

18.02.2020-12:21 - (Son Güncelleme: 18.02.2020-12:15) Gary Neville, Mino Raiola'yı Sert Eleştirdi!
Manchester United'ın efsane oyuncularından Gary Neville, en başta Paul Pogba olmak üzere birçok oyuncunun menajeri olan Mino Raiola'ya çok sert eleştiride bulundu.

Syk Sports'ta paylaşılan Monday Night Football programında açıklama yapan Neville, "Raiola, Pogba'yı savunmuyor. O sadece bir sonraki ödemesini düşünüyor." sözlerini söyledi.

Kulübün Raiola'ya karşı davranış değiştirmesi gerektiğini ifade eden İngiliz futbol adamı, United'ın Raiola'nın menajeri olduğu oyuncuları transfer etmemesi gerektiğini söyledi.

"O, United için ciddi bir tehlike. Kulüp güçlü durmalı ve Raiola'nın temsil ettiği futbolculara, 'Bu adamla iş yapacaksın seninle ilgilenmeyeceğiz.' demeli. Herkese açık bir şekilde kulübü utandırmaya çalışıyor."

"Pogba'yı savunduğunu söyleyecektir ancak Solskjaer onun için kötü bir şey söylemedi. Sadece United'ın 100 milyon euro ödediği bir oyuncunun daha iyi oynaması gerektiğini ifade etti. Ancak Raiola, Pogba'nın oradan ayrılmasını istiyor. Onun sayesinde milyonlar kazandı ve kazanmaya devam edecek."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal