Garry Neville: ‘Beş Basamak Kavga Etmesi İçin Yeterli Oldu’

Manchester United'ın efsane futbolcularından Garry Neville, beraber oynadığı ve takımın en önemli yıldızlarından biri olan Wayne Rooney ile başından geçen bir anıyı anlattı.

16.04.2020-11:41 - (Son Güncelleme: 16.04.2020-11:38) Garry Neville: ‘Beş Basamak Kavga Etmesi İçin Yeterli Oldu’

İngiltere ekibi Manchester United’ın bir dönemine adından söz eden Garry Neville, kendisi gibi kulübün en önemli parçalarından biri olan Wayne Rooney ile alakalı bir hatırasını açıkladı. Rooney’nin çok iyi bir takım arkadaşı fakat öngörülemez bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyen Garry Neville, bir seferinde kendisini korumak için alınan iki koruma görevlisi tutulmasına karşın kavga etmeyi başardığını belirtti.

Everton’dan Manchester United’a gittiğine, eski kulübün taraftarları tarafından ölüm tehditleri alan Rooney’e, iki koruma görevlisi tahsis edilmişti. Bir gece kulüpçe dışarı gittiklerini aktaran Garry Neville “Bir ara Rooney ortadan kayboldu. Onu merdivenlerin ortasında kavga ederken gördüm. Üstelik kendisi için tutulan iki koruma görevlisinin arasında… Koruma görevlilerinden biri merdivenin başında, diğeri ise sonunda duruyordu. Yaklaşık 10 basamak merdivenin sadece 5 basamağında yalnız kalmıştı ve o bile kavga etmesine yeterli olmuştu” şeklinde konuştu.

Everton altyapısından çıkan Wayne Rooney, 2004 senesinde 37 milyon Euro bonservis ücret bedeliyle Manchester United’ın yolunu tutmuştu. Manchester United’da 13 sene top koşturan ve takımın efsane futbolcuları arasına ismini yazdıran Wayne Rooney, ‘Kırmızı Şeytanlar’ ile oynadığı 559 karşılaşmada 253 gol atmıştı.

ABD kariyerinden sonra İngiltere’ye geri dönen 34 yaşındaki yıldız forvet şu sıralar İngiltere’de Derby County’de oynuyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal