'Galibiyetin Tadını Çıkartacağız'

ING Basketbol Ligi’nin 20. Hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Beko kendi evinde Galatasaray Doğa Sigorta’ya 80-75 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Yiğit Arslan, açıklamalarda bulundu.

27.02.2020-11:52 - (Son Güncelleme: 27.02.2020-11:49) 'Galibiyetin Tadını Çıkartacağız'

Takımda çok iyi bir arkadaşlık var. Galatasaray'ı ve basketbolu seven bir takım. Son 5 dakikaya kadar maçı iyi getirdik. Son periyodun başında benim yapmış olduğum basit hata var, orada momentumu biraz kaybettiğimizi düşünüyorum. Takım arkadaşlarımızla birlikte son 5 dakika çok iyi müdafaa yaptık, takım olduk ve topu paylaştık. Savunma ile başlayan bir seri oldu. Evet, uzun yıllar boyunca burada yenememişiz; doğru.

Futbol takımı ile birlikte biz de Fenerbahçe'ye karşı kazandık. Bu bir tesadüf değil. İki takım da gerçekten çok iyi performans koydu. Ben futbol takımımızı da tebrik ediyorum. Kendi takım arkadaşlarımız, teknik ekibi, yöneticileri tebrik ederim. Bu güzel bir galibiyet.

Bunun tadını çıkaracağız ama cumartesi günü önemli bir maçımız var. Zor bir fikstürün içersindeyiz. Cumartesi günü evimizde TOFAŞ ile oynayacağız. Umarım o maçı da taraftarımızın desteğiyle kazanırız.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal