Galatasaraylı Batuhan Şen'i Stuttgart Transfer Etmek İstiyor!

Galatasaray'ın alt yapısında yetişen ve bir sezondur Menemenspor'da kiralık olarak oynayan 22 yaşındaki Batuhan Şen'e Bundesliga ekibi Stuttgart'ın talip olduğu öğrenildi.

17.01.2022-14:15 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-14:26)

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın alt yapısında yetişen ve sonrasında Menemenspor'a kiralık olarak gönderilen genç file bekçisi Batuhan Şen ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılılara geri çağrılacağı gündemde olan 1.92 boyundaki Batuhan Şen'e Bundesliga ekiplerinden Stutgart'ın talip olduğu öğrenildi. Futbolcu ile Alman ekibinin ciddi bir şekilde ilgilendiği ve transferi için Galatasaray ve futbolcuyla yakın temasa geçmeye başlanıldığı gelen bilgiler arasında.

ALMANLAR ONU ÇOK İSTİYOR

Galatasaray alt yapısında yetişen ve TFF 1.Lig ekiplerinden Menemenspor formasını terleten Batuhan Şen'e Almanyadan sürpriz talip çıktı. Futbolcu ile Alman ekibi Stuttgart'ın ciddi bir şekilde ilgilendiği ve transferi için girişimlerin başladığı aktarılıyor. Galatasaray ve futbolcuyla temaslara geçen takımın bu transferi nasıl sonuçlandıracağı merak konusu haline geldi. Çünkü Galatasaray'da, Menemenspor'da kiralık olarak forma terleten futbolcuyu yaşadığı kaleci problemi nedeniyle takımına geri çağırmayı düşünüyor.


1.5 SEZON KİRALIK OLARAK GİTMİŞTİ

Menemenspor'da 1.5 sezon kiralık olarak anlaşan Batuhan Şen'in yarım sezon olarak Ege temsilcisi ile kiralık sözleşmesi bulunuyor. Menemenspor 250 bin tl karşılığında futbolcunun takımdan ayrılmasına onay veriyor. Bu sezon TFF 1. Lig'dee 20 karşılaşmada forma terleten ve kalesinde 33 gol gören 22 yaşındaki futbolcu ligin en yüksek kurtarış yapan kalecisi konumunda bulunuyor. Kaleci arayışı içinde bulunan Galatasaray'ın da genç ismi tekrar kadroya çağırması ise gündemde bulunuyor. Futbolcunun transferi ile ilgili gelişmeler dikkatle takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal