Galatasaray'ın Başı Cavani ile Belada!

Galatasaray'da Falcao'nun kulüple devam etme fikri şu sıralar kesinlik kazanmamışken, yönetim alternatifini bulmak için çalışmalara başladı. Fakat sarı- kırmızılı kulübün, Cavani'nin menajeri olduğunu ifade eden kişilerle başı belada.

04.05.2020-17:56 - (Son Güncelleme: 04.05.2020-17:54) Galatasaray'ın Başı Cavani ile Belada!

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao'nun sarı- kırmızılı kulüpteki durumu belirsizliğini sürdürüyor. Galatasaray’ın forvet transferi olasılığına karşın menajerler Galatasaray'ın kapısını çalmaya başladı. Fakat sarı- kırmızılı kulübün, Edinson Cavani'nin menajeri olduğunu belirten kişilerle başı belada.

Bir süredir Fenerbahçe ile ismi anılan Uruguaylı golcü Edinson Cavani'yle alakalı dün sürpriz bir olay gerçekleşti. İspanyol menajer Erik Alonso isminde birtakım menajerlerin Galatasaray ile iletişime geçtiği ve Uruguaylı yıldızı sarı- kırmızılı ekibe tavsiye ettiğini iddia etti. Fakat Cavani'nin menajerinin, Walter Guglielmone olması kafaları karıştırdı. Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın bu sebeple iletişim kurmak isteyen menajerlerle toplantı yapmayı kabul etmediği de aktarıldı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal