Galatasaray'dan daha terleri soğumadan transfer hareketi

Spor Toto 18.haftasında ezeli rakibini ve puan tablosunda kendisine en yakın takipçisi olan Fenerbahçe’yi yenen Galatasaray, derbi sonrası daha teri soğumadan transfer arayışlarına girdi. Liderliği süren Galatasaray’da gözler transfere çevrildi. Ara transfer döneminde birkaç takviye yapmayı planlayan sarı kırmızılar Süper Lig'in yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti.

09.01.2023-17:49 - (Son Güncelleme: 10.01.2023-17:56) Galatasaray'dan daha terleri soğumadan transfer hareketi

Ülker Stadı'nda gerçekleşen karşılaşmada ezeli rakibinden daha iyi bir oyun sergileyen sarı-kırmızılı takım, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi'nin attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Ligde puan durumu 39’a çıkaran sarı-kırmızılı takım, ikinci sırada olan Fenerbahçe ile puan farkını 4'e çıkardı. Karşılaşmanın bitimiyle büyük sevinç yaşayan Galatasaraylı ekip, saha içinde birbirlerine sarılarak galibiyeti kutladılar.

7 maçlık galibiyet serisi

Son 7 maçını kazanan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, kariyerindeki en uzun galibiyet serisine ulaştı. Daha önce 2016-2017 sezonunda Akhisarspor'un başındayken 6 maçlık galibiyet serisi görmüştü. Kadıköy’deki son4 maçının 3’ünü kazandı.

Transfer gelişimlerine dar ise eksik görülen bölgeleri güçlendirmeyi planlayan Galatasaray'da önceliklerden biri sol bek bölgesine verildi. CİMCOM, istenen performansı sergileyemeyen Patrick van Aanholt ile ocak ayında yollarını ayırmayı planlıyor. Hollandalı sol bekin yerine bir takviye yapmak istiyor. Bu amaçla arayışlarını sürdüren Galatasaray’da arayışlar devam ederken gündeme sürpriz bir isim geldi.

Galatasaray'dan transfer hareketi

Transfer için Antalyaspor’un kapısını çalacak

NTV Spor'un haberine göre; Galatasaray, Antalyaspor forması giyen Güray Vural'ı gözlerine kestirdi. Güray'ın ise Fraport TAV Antalyaspor ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Sarı-kırmızılılar transfer döneminin açılmasıyla soluğu Antalyaspor’un kapısında alacak.

Galatasaray'ın gözüne kestirdiği diğer bir adaylar ise Dundee United forması giyen Aziz Behich oldu. Yönetimin Patrick van Aanholt ile ise anlaşma zemini bularak yollarını ayırması bekleniyor.


Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal