Fenerbahçe’de Altay devri kapanıyor: Kaleci sorununa canavar çözüm

Süper Lig’de dün akşam ki derbi maçında Galatasaray’a karşı evinde yüz kızartıcı bir sonuç alan Fenerbahçe’de kaleci Altay Bayındır taraftarın tepkilerinin odağında kalmıştı. Sarı lacivertli yönetim Altay’ın yerine kaleye geçecek ismi bulmak için rotayı Amerika kıtasına çevirdi.

09.01.2023-17:44 - (Son Güncelleme: 09.01.2023-18:01) Fenerbahçe’de Altay devri kapanıyor: Kaleci sorununa canavar çözüm

Sezona formsuz bir giriş yapan kaleci Altay Bayındır, Galatasaray karşısında yediği goller sebebiyle maç sırasında Fenerbahçe taraftarının tepkisiyle karşı karşıya kalmıştı. Milli kaleciyi her topu aldığında ıslıklayan sarı lacivertli taraftarlar eski kaleci Volkan Demirel lehine tezahüratlar yaparak tepkilerini ortaya koydu. Yönetim ise Galatasaray derbisi sonrasında harekete geçerek Altay Bayındır’ın yerine kaleci arayışlarına başladı. Her ne kadar Jorge Jesus oyuncuya sahip çıksa da sarı lacivertli yönetimin durmaya niyetli olmadığı ifade edildi. 

Derbide tepkilerin odağı oldu

Süper Lig’de ve Avrupa’da bu sezon yediği hatalı goller sebebiyle zaman zaman gündeme gelen Altay Bayındır için iplerin kopma noktası Galatasaray derbisi oldu. Teknik direktör Jorge Jesus’un yaptığı çağrılar sonrası oyuncular üzerindeki baskı biraz olsun azalsa da aynı durum Altay için geçerli değil gibi görünüyor. 

Fenerbahçe Altay Bayındır

Fenerbahçe yönetimi Altay Bayındır’ın yerine geçecek isim için arayışlarına devam ederken, ortaya şok bir iddia atıldı. İddialara göre Altay’ın yerine 27 yaşındaki Arjantinli kaleci Agustin Rossi’yi geçirmek istiyor. 

Fenerbahçe Altay Bayındır-1

Canavar lakabıyla tanınıyor

Arjantin Ligi’nin köklü ekiplerinden Boca Juniors’ın oyuncusu Agustin Rossi, ‘canavar’ lakabıyla tanınıyor. 193 boyunda ve yüksek fizikli olan başarılı kaleci, Arjantin Ligi’nde penaltıları en fazla kurtaran isimlerden birisi. Sarı lacivertliler ise Muslera’dan yola çıkarak kalesini bir başka Güney Amerikalı oyuncuya emanet etmeyi mantıklı buldu. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal