Fenerbahçe’de kritik karar alındı: Oyuncunun gözünün yaşına bakılmadı

Fenerbahçe Galatasaray derbisinde oyuna sonradan giren İrfan Can Kahveci’nin kısa süre için kırmızı kart görmesi sarı lacivertli yönetimin sabrını taşırdı. Milli futbolcu için kritik karar alındı. İşte haberin ayrıntıları...

09.01.2023-09:29 - (Son Güncelleme: 09.01.2023-17:30) Fenerbahçe’de kritik karar alındı: Oyuncunun gözünün yaşına bakılmadı

Dün oynanan Galatasaray derbisinin ikinci yarısında oyuna giren milli futbolcu İrfan Can Kahveci’nin kısa bir süre sonra kırmızı kart görerek oyundan atılması Fenerbahçe’de ortalığı karıştırdı. Dünya Kupası arasının bitmesinden bu yana formsuzluğuyla dikkat çeken milli futbolcu Hatayspor ve Trabzonspor maçlarında da etkisiz oyunuyla tepki çekmişti. 27 yaşındaki oyuncunun derbide gördüğü kırmızı kart taraftarı, teknik heyeti ve yönetimi oldukça kızdırdı.

Fenerbahçe’de kritik karar alındı

Galatasaray ile evinde liderlik mücadelesine çıkan Fenerbahçe’de maçın 69. dakikasında Rossi’nin yerine oyuna giren İrfan Can Kahveci, sahada varlık gösteremediği gibi maçın 86. dakikasında Galatasaraylı futbolcu Leo Dubois’ın kalçasına kramponunun alt kısmıyla vurdu. Halil Umut Meler, VAR’dan gelen tavsiye üzerine pozisyonu tekrar izledi ve sonrasında oyuncuya doğrudan kırmızı kart gösterdi. 

İrfan Can Kırmızı Kart

Milli futbolcunun kırmızı kart görmesi sonrası sarı lacivertli yönetim harekete geçti. O dakikaya kadar sahada yine varlık göstermekten uzak olan Milli futbolcu, vurdumduymaz tavırlarıyla da taraftarları isyan ettirdi. Fenerbahçe yönetimi maç sonrası yaptığı toplantıda İrfan Can Kahveci'ye disiplin cezası vermeye karar verdi. Yönetimin yanı sıra saha içi performansı eleştirilen hücumcu orta saha için Jorge Jesus da müdahalede bulunacak. Portekizli teknik adamın uzun bir süre İrfan Can Kahveci'ye forma vermeyeceği öğrenildi.

İrfan Can Kırmızı Kart-1

Mert Hakan Yandaş da nasibini aldı

İrfan Can'ın yanı sıra Mert Hakan Yandaş da yönetim tarafından uyarılacak. Derbide kulübede sarı kart gören ve neredeyse her derbide kulübede olmasına rağmen kart gören ve olaylara karışan oyuncunun da kendisine çeki düzen verilmesi istenecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal