Galatasaray'da Coronavirüs Paniği

Coronovirüs şüphesiyle hastaneye giden Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın ardından bir diğer şokta yönetim kurulu üyesi Mahmut Recevik’ten geldi. 62 yaşındaki idareciye zatürre teşhisi konulurken, kulüpteki diğer yöneticilere de test yaptırma şartı getirildi.

21.03.2020-16:32 - (Son Güncelleme: 21.03.2020-16:31) Galatasaray'da Coronavirüs Paniği

Galatasaray'da coronavirüs paniği. Salgın hastalık Türkiye'de hızla yayılırken, Sarı-Kırmızılı takımda da yöneticilerin hastalanmaya başlaması tedirginlik yaratıyor. İlk başta 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'ın, Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde coronavirüs testi yaptırdığı ve tahlil sonucun negatif çıktığı belirtilmişti. Her olasılığa karşın denetim altında tutulan Albayrak, öksürük ve ateş şikayetiyle evinde dinlenmeye çekildi. Abdurrahim Albayrak'tan sonra şimdi de bir diğer idareci Mahmut Recevik'in benzer belirtilerle hastaneye gittiği belirtildi. Gribal enfeksiyon belirtileri görülen Recevik'e, "Zatürre başlangıcı" teşhisi konulduğu açıklandı.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

Şu ana kadar camiadan Recevik'in sağlık durumu ile alakalı kesin bir açıklama yapılmadı. Fakat sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan 62 yaşındaki Recevik, kendisine Twitter üzerinden "Geçmiş olsun" dileklerini gönderen Galatasaraylı taraftarlara, "Sağ olun" cevabını göndermekle yetindi. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in de Recevik'i telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiği ifade edildi.

SIKI TEDBİRLER ALINACAK

Gerçekleşen bu son olaylar, kafalara yönetim kurulu içerisinde benzer sıkıntılar yaşayan birileri olup olmadığı sorusunu getirdi. Soğuk algınlığı gibi belirtileri olan Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, en yakın zamanda hastaneye giderek teste girecekleri ve her olasılığa karşın sıkı önlemler alacakları da gelen bilgiler arasında.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal