Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Yeni Malatyaspor maçında genç futbolcuları kadroya almadı!

Galatasaray'ın, Dinamo Kiev ile oynadığı hazırlık mücadelesinde görücüye çıkan genç futbolcuların bazılarının Yeni Malatyaspor maçı kadrosuna alınması bekleniyordu fakat teknik adam futbolculara Süper Lig'de oynanacak maçta görev vermedi. Futbolcular u19 maçında görev aldılar.

18.04.2022-15:58 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-16:11)

Galatasaray'ın, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında sahaya giren genç yetenekler göze çarpmıştı. Genç futbolcular sahada gösterdikleri performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Futbolcuların Süper Lig'de oynanacak olan Yeni Malatyaspor maçında ise sahada olup olmayacağı çok büyük merak konusuydu. Son gelen bilgilere göre ise Domenec genç futbolcuları kadroya almadı. Bu durum teknik adama eleştiri oklarını yöneltti.

U19 maçında oynadılar

Galatasaray'ın genç yetenekleri; Hamza Akman, Bakan Aksaka, Emir Tintiş, Beknaz Almazbekov ve forvet Zeki Saki A Takım kadrosuna alınmadı. 5 genç oyuncu Galatasaray U19 takımının Yeni Malatyaspor U19 takımı ile oynadığı maça ilk 11  başladı. 

Genç futbolcular Süper Lig'de yer almadı.

Tribünden takip etti

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent'in genç yıldızları tribünden izlemesi ise dikkat çekti. Teknik adamın bu hafta olmasa da kalan haftalarda genç yeteneklere ligde şans vermesi taraftarlar tarafından beklenmekte.

Geleceklerine umutla bakılıyor

Sarı kırmızılıların genç futbolcuları Hamza Akman, Bakan Aksana, Emir Tintiş, Beknaz Almazbekov ve Zeki Saki'nin durumları gerek Galatasaray cephesinde gerek Türk futbolunda merakla takip ediliyor. Futbolcular sergiledikleri performans ile dikkat çekerken geleceklerine ise taraftarlar büyük bir umutla bakıyorlar. Bu anlamda taraftarlar genç yeteneklerin A takımda görev almalarını istiyorlar. Futbolcular, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile oynanan hazırlık maçında kısa sürede olsa A takımla maça çıkmanın heyecanını yaşamışlardı. . Oynanan karşılaşmada görev almaları gündem olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal