Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Domenec Torrent hakkında kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bıraktı

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Teknik Direktör Domenec Torrent hakkında kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bırakarak dikkatleri üzerine çekti. Gerçekleştirdikleri birlikteliğin uzun yıllar sürmesini dilediğini söyledi.

15.04.2022-10:31 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-10:42)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da yaklaşan başkanlık seçimi öncesi Eşref Hamamcıoğlu geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklamıştı. Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) 'nin düzenlediği iftar yemeğine katılan Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, gerçekleştirilen etkinliğin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Eşref Hamamcıoğlu, yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.


Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, yaptığı açıklamalarda ;

'Galatasaraylıları görmek bizi mutlu etti'

Bütün Galatasaraylı iş insanlarını görmek, birlikte paylaşmak güzeldi. GSYİAD Başkanı’na da bu vesileyle teşekkür ediyorum. Seçime giren ekip arkadaşlarımla burada olmaktan çok mutluyum. Galatasaray’a gönül veren insanları bir arada görmek bizi de mutlu etti. Umarım bu birliktelik uzun yıllar devam eder ve örnek olur.

Domenec Torrent hakkında söyledikleri üzerine...

Benim basın toplantısı yapma niyetim yoktu, hoş bir gece geçirdik. Yazılı açıklamam gayet netti, bunun için yazılı açıklama yaptım. Bunun dışında daha çok vaktinizi almayayım.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal