Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Bryan Lozano deneme antrenmanlarına çıkmak için geldi!

Galatasaray'da gündeme son olarak Napoli'de forma terleten Hirving Lozano'nun kardeşi olan Bryan Lozano geldi. Sarı kırmızılı takım 25 yaşındaki futbolcuyu denemek için Florya'ya davet etti. Meksikalı futbolcu 1 aylık deneme sonrası beğenilmesi durumunda kadroya katılacak.

15.04.2022-09:43 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-09:52)

Galatasaray'da sürpriz transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı kırmızılılarda transfer anlamında gündeme son olarak gelen isim ise Meksikalı futbolcu Bryan Lozano oldu. Sarı kırmızılıların futbolcuyu denemek için çağırdığı öğrenilmişti.

Denemelerden geçecek

Galatasaray'ın çağırdığı Bryan Lozano ESPN've verdiği röportajda 'Galatasaray ile 1 ay idmanlara çıkacağım. Eğer anlaşırsak imzalar atılacak' şeklinde açıklamalarda bulundu. Aktarılan son bilgiye göre Türkiye'ye gelmek üzere olan yıldız isim İstanbul'a vardı.

Futbolcu hakkında araştırmalar hızlandı

Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Bryan Lozano ile ilgili gerek Galatasaray taraftarları gerek diğer taraftarlar tarafından araştırmalar hız kazanmış durumda. 25 yaşındaki futbolcu sol ayağına hakimiyetiyle dikkat çekmekte. 1.67 boyunda olan Lozano sağ kanatta görev alıyor.Futbol kariyerine UNAM Pumas'ta başlayan Lozan aynı kulübün A takımında 22 karşılaşmaya çıtı. 1 gol ve 1 asist yaptı. Bryan Lozano en büyük hayalinin ise 26 yaşındaki ağabeyi Hirving Lozano ile birlikte oynamak olduğunu ifade etti. Güncel piyasa değeri 400 bin Euro olan Bryan Maurico Lozano sağ kanatın yanı sıra görev verilmesi halinde sol kanatta da forma terletebiliyor.


Performansı merak konusu oldu

Galatasaray'de deneme antrenmanlarına çıkacak olan Lozano'nun sarı kırmzılıların antrenmanında nasıl bir performans sergileyeceği büyük merak konusu haline gelmiş durumda. Futbolcunun antrenmanlarda olumlu bir performans sergilemesi durumunda takıma katılması beklenmekte. Bu anlamda dikkatler Meksikalı futbolcu Lozano'nun üzerine çevrilmiş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal