Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, göreve gelmeleri halinde Nuri Şahin ve Okan Buruk ile teknik direktörlük için görüşeceklerini söyledi

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, göreve gelmeleri halinde görüşecekleri teknik adamlardan birinin Antalyaspor teknik sorumlusu Nuri Şahin olacağını açıkladı. Ayrıca Metin Öztürk, Okan Buruk'un da adayları arasında yer aldığını söyledi.

15.04.2022-09:14 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-10:36)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da haftalardır oldukça hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Başkan Burak Elmas ve yönetiminin ibra edilmemesi nedeniyle başkanlık seçimine gidecek olmasıyla birlikte kulübün yeni başkan adayları da çalışmalarına hızla başlamıştı.

GSYİAD'ın gerçekleştirdiği iftar organizasyonuna katılan Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, gerçekleştirilen etkinliğin ardından basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Metin Öztürk, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

'Göreve gelirsek çok işimiz var'

Lisenin değerlerinden çıkmış bir kulübüz. Güzel bir ramazan akşamı ve iftar keyfimiz çok yerinde. İnşallah takımımız sezonun son bölümünü keyifli bitirir. 30 Nisan’dan sonra kolları sıvar, yeni yapılanma, TFF seçimi, yayın ihalesi, Galatasaray Adası ve Kemerburgaz derken çok işimiz var. Size de çok görev düşecek. Her şey çok iyi olacak. Galatasaray’ın markası ve kaynakları bunun altından kalkacak nitelikte.

Galatasaray'da adaylar iftar yemeğinde buluştu

'Nuri Şahin ve Okan Buruk görüştüğümüz hocalar arasında'

Sezon sonunu görmek lazım. Elimizdeki hocanın performansı kötü ama devam eden kontratı var. Hepimiz için geçerli, başkanlar, yöneticiler ve sporcular için geçerli. Asıl olan Galatasaray’ın ileri gitmesi. Bizim dönemimizde hoca değişikliği olacaksa, görüşümüz Türk hocayla devam etmesi yönünde. Nuri hoca çok başarılı bir kariyer içinde. Hiçbir hocayla görüşmemiz yok. Sezon sonu hocamızla yolları ayırırsak görüşeceğimiz birkaç hocadan bir tanesi Nuri Şahin olacaktır. Başkanı da açıkladı, Nuri Şahin’den memnunlar. Kimsenin mutluluğu üstünde gölge olmayız. Biz Galatasaray’ı ileri götürecek hocalarla beraber oluruz. Pek çok alternatif var, kimler olduğunu tahmin ediyorsunuz. Nuri hoca pırlantadır. İnşallah Antalya’yı iyi yerlere taşıyıp 4, 5 sene sonra milli takımın hocası olacak. Okan Buruk dahil pek çok hoca adayımız var. Biz böyle bir sürprizle gelmiyoruz, planlı geliyoruz.

'Galatasaray'ın birliği Burak Elmas tarafından sağlanıyor'

Hoca ve takım kadar bizim bir an önce Kemerburgaz’ı bitirip iki tanesi ışıklandırmalı toplam 6 sahada antrenman yapıyor olmamız lazım. Florya’nın koşulları buna çok müsait değil. Önümüzdeki sene Avrupa Kupaları’na gitmeyeceğimiz için saha koşulları açısından Kemerburgaz öncelik. Aynı zamanda TFF’de Galatasaray’ı en iyi şekilde temsil edip sıkıntılı olan durumu daha iyiye götürmek istiyoruz. Biz eleştirdiğimiz şeyleri yapmak için geliyoruz bir Galatasaraylılık zerafeti içerisinde. Kimseyi kırmadan, incitmeden. Burak başkana teşekkür ettim. Biz kamyonların arasında buluşup seçim konuşması yapıyorduk, güzel ortam sağladılar. Geçen hafta kulübün sorunları hakkında bilgi aldık. Burak başkan gene nezaket gösterdi ve şuan yayıncıyla ilgili bilgilendirdi. Federasyon dahil şuan ki yönetim dahil beraber hareket ediyoruz. Galatasaray’ın birliği Burak Elmas tarafından sağlanıyor. Hiçbir sürprizle karşılaşmayacağız. Burak Elmas’tan duymak içimizi rahatlatıyor. Seçim biter bitmez bir tüzük kongresi yapmamız lazım. 25 saatlik bir seçimimiz oldu. Ret olan bir bütçemiz var. Acilen bütçe olması lazım yoksa hiçbir bütçe yürümez. Dernek tarafı ret olan. Kürek yelken voleybolu var. Voleybolda yaşadığımız sıkıntıları konuştuk. Biz bunların tamamında iki başkan adayı ve mevcut başkan hareket ediyoruz ve seçim süreci bittiğinde de beraber hareket edeceğiz.

'Yeni Fatih Terim'i bulmamız gerekiyor'

Fatih hocamızı çok seviyoruz ama artık ama onu rahat bırakmamız gerekiyor. Bizim yeni Fatih Terimleri bulmamız gerekiyor. Bu tartışmadan Fatih hocada sıkılmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal