Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay istifa mı etti? Görevinden ayrılacak mı? Kulüpten açıklama yapıldı

Sivasspor, Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın sezon sonunda takımdan ayrılacağı yönündeki iddiaları yalanlayarak önümüzdeki sezon da tecrübeli teknik adam ile yollara devam edileceğini açıkladı.

15.04.2022-08:59 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-08:59)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da haftalardır devam eden kötü gidişatın ardından tecrübeli teknik adam Rıza Çalımbay ile yolların ayrılacağı yönündeki iddialar kuvvetlenmişti.

Takımdan ayrılacağı konuşuluyordu

Rıza Çalımbay'ın bu sezon Sivasspor ile inişli çıkışlı bir form grafiği sergilemesi, kırmızı beyazlıların bu sezon ligdeki durumu ve sezon sonunda sözleşmesinin sona erecek olması nedeniyle bu ortaya atılan iddialar iyice kuvvetlenmişti.

Rıza Çalımbay istifa mı etti

Rıza Çalımbay hakkında flaş açıklama!

Sivasspor, resmi internet sitesi üzerinden Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. Sivasspor'dan yapılan açıklamada ;

' Son günlerde bazı basın yayın kuruluşlarında ve sosyal medya sayfalarında Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay ile sezon sonunda yollarımızın ayrılacağı yönünde birtakım iddialar, haberler yer almaktadır. Bu asılsız iddiaları ortaya koyanları gündeme getirmemek adına sessiz kalmayı tercih etsek de maalesef kopyala-yapıştır mantığı ile spekülasyon haberlerin hızla yayıldığını görmemiz üzerine bu açıklamayı yapma gereği doğmuştur. Yaklaşık 3 sezondur takımımızın başında başarıyla görev yapan Sivas'ımızın öz evladı Rıza Çalımbay'ın ortaya koyduğu performans tüm camiamız gibi bizleri de ziyadesiyle mutlu etmektedir. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek değerli hocamız ile yola devam etmek istediğimizi kamuoyuna yüksek sesle bir kez daha yineliyoruz. Kulübümüze ait resmi yayın organlarından açıklama yapılmadıkça, bu tip hayal ürünü haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan ve camiamızdan hassasiyetle rica ederiz. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal